HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin: Kürtçe Resmi Dil Olmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kürt'ler önce dil sonra toprak isteyerek suistimallerine devam edecekler. Türkiye Türklerindir ve Türkiye sınırlarında yaşayan herkes Türk kabul edilir. İster ağlayın ister zırlayın bu böyledir. Kürt sorunu diye diye ortalığı yıktılar. Evet büyük bir Kürt sorunu var misal faturasını ödemeyen Kürt? Ya da İstanbul'un en işlek caddesinde paçavra giyip kulak tırmalayan o anlamsız gürültü kirliliğini açıp insanları rahatsız eden Kürt? Kim ne derse desin ülkede herkes eşit ve herkese eşit muamele veriliyor. Terör destekçisi olmasaydı çoğunuz daha mutlu bir ülke olabilirdik. Benim Kürt arkadaşlarım da var çok kaliteli insanlar bir günden bir güne bölücülük yapmadılar vergisini ödeyen insanlar. İster seve seve ister zorla bu topraklardaysan Türkçe konuşacaksın.

Ben kürtçenin resmi dil olmayacağından bahsediyorum. Türkçe'nin resmi dil olmaması seçenekler arasında zaten yok, olamaz da.
Güzel Türkçemizi çok yanlış kullandığınız için farklı anlamlar çıkmış, olabilir.

Güzel Türkçemizi çok yanlış kullandığınız için farklı anlamlar çıkmış, olabilir.
Kapasite meselesidir belki de. Belki de kişiler anlamak istediği gibi anlıyordur hocam. İyi forumlar.

Kapasite meselesidir belki de. Belki de kişiler anlamak istediği gibi anlıyordur hocam. İyi forumlar.
Yok, yukarıdaki anlaşmazlık direkt olarak Türkçemizi kullanamamanızdan kaynaklı. İyi forumlar.

"Hüda Par diyorsa doğrudur." yaklaşımınızdan kaynaklandığını düşünmüştüm ben.
Tabii sizin düşünceniz her zaman doğru olacak diye bir kaide yok ki bu durumda da belli oluyor. Düşünce şeklinizi biraz değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Siyasal islamcılar, Araplar yetmiyor bir de bunlar var. Türkler hariç herkes hak iddia ediyor. Gerçekten tiksinir hale geldim şu memleketten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…