Türkçe resmi dil olmasın diyen olmamış ki, ne alaka?Ne olursa olsun. Türkiye sınırları içinde resmi dil Türkçedir ve öyle de kalacaktır.![]()
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Kürt'ler önce dil sonra toprak isteyerek suistimallerine devam edecekler. Türkiye Türklerindir ve Türkiye sınırlarında yaşayan herkes Türk kabul edilir. İster ağlayın ister zırlayın bu böyledir. Kürt sorunu diye diye ortalığı yıktılar. Evet büyük bir Kürt sorunu var misal faturasını ödemeyen Kürt? Ya da İstanbul'un en işlek caddesinde paçavra giyip kulak tırmalayan o anlamsız gürültü kirliliğini açıp insanları rahatsız eden Kürt? Kim ne derse desin ülkede herkes eşit ve herkese eşit muamele veriliyor. Terör destekçisi olmasaydı çoğunuz daha mutlu bir ülke olabilirdik. Benim Kürt arkadaşlarım da var çok kaliteli insanlar bir günden bir güne bölücülük yapmadılar vergisini ödeyen insanlar. İster seve seve ister zorla bu topraklardaysan Türkçe konuşacaksın.
owyeah
Uzman
Ben kürtçenin resmi dil olmayacağından bahsediyorum. Türkçe'nin resmi dil olmaması seçenekler arasında zaten yok, olamaz da.Türkçe resmi dil olmasın diyen olmamış ki, ne alaka?
Güzel Türkçemizi çok yanlış kullandığınız için farklı anlamlar çıkmış, olabilir.Ben kürtçenin resmi dil olmayacağından bahsediyorum. Türkçe'nin resmi dil olmaması seçenekler arasında zaten yok, olamaz da.
Şimdi sorum şudur, asıl bölücü kimler? 

owyeah
Uzman
Kapasite meselesidir belki de. Belki de kişiler anlamak istediği gibi anlıyordur hocam.Güzel Türkçemizi çok yanlış kullandığınız için farklı anlamlar çıkmış, olabilir.
Yok, yukarıdaki anlaşmazlık direkt olarak Türkçemizi kullanamamanızdan kaynaklı. İyi forumlar.Kapasite meselesidir belki de. Belki de kişiler anlamak istediği gibi anlıyordur hocam.İyi forumlar.
owyeah
Uzman
"Hüda Par diyorsa doğrudur." yaklaşımınızdan kaynaklandığını düşünmüştüm ben.Yok, yukarıdaki anlaşmazlık direkt olarak Türkçemizi kullanamamanızdan kaynaklı. İyi forumlar.
Tabii sizin düşünceniz her zaman doğru olacak diye bir kaide yok ki bu durumda da belli oluyor. Düşünce şeklinizi biraz değiştirmeyi deneyebilirsiniz."Hüda Par diyorsa doğrudur." yaklaşımınızdan kaynaklandığını düşünmüştüm ben.![]()
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-
-
-