Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Selam! Hunt: Showdown 1896'nın neden oynanmadığını, ilgi çekmediğini -en azından sizin- sormak istiyorum. Yani oyun müthiş! Fakat oyuncu sayısı 20.000 kişilik kemik bir kitle. Oyunun kalitesini düşündüğümüzde aslında bu sayı çok az.

Genel itibarıyla ilgi çekmemesinin yanında sizin neden bireysel olarak ilginizi çekmiyor, bunu merak ediyorum aslında.

• Oyunun öğrenme eğrisi ve karmaşık mekaniklerinden mi çekiniyorsunuz?
  • Oyunun gotik, karanlık, korku, Lovecraftian, tarihi, Western temaları, atmosferi mi ilginizi çekmiyor?
  • Oyunun temel dinamiğindeki gerilim, stres ve diken üstünde olma halinden mi çekiniyorsunuz?
  • Ya da başka bir şey mi?
Evet, böyle sayınca niş bir oyun olduğu anlaşılıyor fakat oyun harika. Adam vurma, merminin giriş hissiyatı, kanın çıkış sesi, ölüm tatminkârlığı birçok oyuna bin basar. Sonrasında ödül aldınız, mücadele verdiniz ve harita dışına çıkıp kaçacaksınız... Son 30 saniye... O 30 saniye içindeki gerilimin jouissance'ı (acı ile hazzın karışık olduğu yoğun bir haz deneyimi). Western tematik silahlar ve görünümleri (skin)...

Bu konuyu da meraktan ve Hunt'ı göze sokmak için açıyorum :D Ha bir de arkadaş bulamıyorum. Oyuncu yok arkadaş.

Öncelikle hergün en az 4-5 tane oyun çıkıyor yani. Hangi birini oynuyalım? :D.

Diğer bir meselede birçok oyun gerçekten iyi olduğu düşünüldüğü halde fazla talep görmeyebilir. Bunlardan biri de bana göre FF7 Rebirth.