Hürriyet Partisi kuruldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nefs İlmi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 545
Gençlerden oluşması güzel. Bir şey söylemek için çok erken. Bıyığı görünce umudum biraz kesildi ama olsun.
Tabii ki erken. Konuda demek istediğim, farklı bir oluşum. Zira CHP'den falan umut beklenemez.

"Verilecek başka kim var ki abi?" cümlesini genelde biz muhalifler kuruyoruz. Değişen bir şey olmayacak yani.
Bunlar da zaten muhalefet partisi.

Şöyle niyetinizi, duruşunuzu belli edin, canımı yiyin.
Niyetim saklı değil ki? Siz niye ilgili siyasi konularda farklı bir retorik kullanıyorsunuz anlamıyorum.

@Hans 'a ad hominem yaptığını bile görmüştüm. Bu tarz konularda farklı bir tavrın var.

Aktif siyasette bu halkın kafasında iki kurtarıcı parti var: AKP ve CHP. Şu an Erdoğan gibi güçlü bir siyasi figür varken, eğer eski bir siyasi geçmişin yoksa parlayıp yükselemezsin. Eğer Erdoğan gider ve yeni hükumet medyayı çok fazla fonlamazsa, bu tür partiler bir yerlere gelebilir. Aksi takdirde diğer 147 partiyle kendi hallerinde takılmaya devam ederler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Video editleri sağlam, bir kereliğine oy verebilirim. CHP yerel seçimde beklentilerimi karşılamamıştı.

Zaten amaç bu persistan yapıyı kırmak. Kıramazlarsa yine aynı kalacak tabii ki. Fakat kırarlarsa ne ala olacak.
Diğer yandan, Meet toplantısında, başa gelmeye gerek kalmadan, bazı alanlarda çalışmalara başlanacağını ve icraat yapmaya çalışılacağı söylenmişti. Yolsuzluk gibi...

Bunlar da zaten muhalefet partisi.
Yeni muhalefet partilerinin kurulması açıkçası bana garip geliyor. Şu zamana kadar hangisi iktidar partisi olan AKP'nin çoğunluk oyunu alabildi?
İktidar değişimi isteniyorsa yapılması gereken şeyin çobanları arttırmak olduğunu düşünüyorum.

Diğer partilerin sence oy almak gibi bir niyeti var mıydı? Asıl soru bu bence.

Evet, böyle bir anlam çıkardım. Siyasi bir oluşumun lider fotoğrafı pek çok analize açıktır.
Psikolojik analizinizi dinlerim valla. Meraklıyım böyle işlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…