Yok CHP daha önce Filistini savunmadı o yüzden yürüyüşü engellenebilir!Şöyle şeylerin engellenmesini doğru bulan arkadaşlar 5 yıl sonra "Vay be, gizli gizli şeriatın temel adımları atılıyormuş." diyecekler.
Detaylar
Kim cevapladı?Tolere
Uzman
Halk topluca yumruğunu masaya vurunca masada bir tane ak partili kalmayacak!!!Bu ikdarın gittiği günü görebilecek miyiz ? Nasıl bir ülke olduk Herşeyi kendilerin sanıyorlar.
SF26
Üstün
Şunu diyerek anayasaya aykırı konuştuğunu unutma.CHP’li olup da Filistin, Doğu Türkistan veya Arakan’ı destekleyen bugüne kadar kimse çıkmadığı için yürüyüşün yalandan olacağı belli o yüzden yürüyüş engellendi sonuna kadar haklı bir cevap.
He bu arada İHH'nın düzenlediği yürüyüşte bir tane polis yok, sebebini hepimiz biliyoruz.
Bir de profil fotoğrafına Atatürk koymuş. Komik.Şunu diyerek anayasaya aykırı konuştuğunu unutma.
He bu arada İHH'nın düzenlediği yürüyüşte bir tane polis yok, sebebini hepimiz biliyoruz.
SF26
Üstün
Atatürkçü bile olduğunu sanmıyorum, minik bir önyargı.
Atatürkçü bile olduğunu sanmıyorum, minik bir önyargı.
Muhalefete karşıt bir görüşe sahip olup Atatürk’çü olamaz mıyım? Ülke kurulduğundan beri Atatürk solcu muydu? Ya da sağcı olup Atatürk’çü bir insan olamaz mı? Atatürk’çülüğü sadece kendinize ait olan bir özellik olarak tanımlayamayın. Atatürk’çülük veya Kemalizm evrensel bir görüştür. Siz kendi komünistliğinizi sosyalizmliğinizi İslamofobinizi doyasıya kadar yaşayın. Ülkenin size ihtiyacı yok.
Muhalefete karşı olduğun için değil insanların anayasal haklarını kullanmasının engellenmesini desteklediğin için diyoruz. Anlamak zor olmamalı ama neyse.Muhalefete karşıt bir görüşe sahip olup Atatürk’çü olamaz mıyım?
Muhalefete karşı olmana tek laf eden yok. Ama boş alınganlık yapıyorsun.
Durduk yere Komünist, İslamafobik olduk.
SF26
Üstün
Üstteki mesajınla Anayasa'yı tanımadın. Bir Atatürkçü anayasal hakların her ne olursa olsun çiğnenmeyeceğini bilir.Muhalefete karşıt bir görüşe sahip olup Atatürk’çü olamaz mıyım? Ülke kurulduğundan beri Atatürk solcu muydu? Ya da sağcı olup Atatürk’çü bir insan olamaz mı? Atatürk’çülüğü sadece kendinize ait olan bir özellik olarak tanımlayamayın. Atatürk’çülük veya Kemalizm evrensel bir görüştür. Siz kendi komünistliğinizi sosyalizmliğinizi İslamofobinizi doyasıya kadar yaşayın. Ülkenin size ihtiyacı yok.
Ayrıca sosyalist bir Atatürkçüyüm ve anayasal haklarımı biliyorum. İslamofobik değil Şeriat ve Tarikatfobik birisiyim.
Komünizm ile sosyalizm arasındaki o farkı da bilmiyor muhtemelen, boş verin hocam.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Ülke b** kuyusuna doğru çakılıyor.
İstediğin şekilde anla. Burada sana iki laf anlatacak kadar boş vakte sahip insan yok.Üstteki mesajınla Anayasa'yı tanımadın. Bir Atatürkçü anayasal hakların her ne olursa olsun çiğnenmeyeceğini bilir.
Ayrıca sosyalist bir Atatürkçüyüm ve anayasal haklarımı biliyorum. İslamofobik değil Şeriat ve Tarikatfobik birisiyim.
Komünizm ile sosyalizm arasındaki o farkı da bilmiyor muhtemelen, boş verin hocam.
Karşındaki insanın ne olduğunu bilmeyerek yargılamak da tam senin gibi chplilere yakışır. İnsanlara fikrini sormadan dinlemeden linç ediyorsunuz.
Neyse konuya dönelim. Ben muhafazakar ve liberal bir Atatürkçüyüm. Siz ise sosyalist Atatürkçüsünüz. Ama ikimiz de Mustafa Kemal’in öğretilerine ve düşüncelerine bağlıysak ikimizi herhangi bir durumda hiçbir şey ayıramaz.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-