Hürriyet Partisi kuruldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nefs İlmi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 545
Diğer partilerin sence oy almak gibi bir niyeti var mıydı? Asıl soru bu bence.
Demek istediğim bu zaten. İktidarın değişmesi için YRP gibi partilerin pastanın iktidar parçasına dahil olması gerekiyor. Bu ana muhalefet ve yanındaki ponçik cumhuriyetçilere kalırsak, aile devri başlar.

Demek istediğim bu zaten. İktidarın değişmesi için YRP gibi partilerin pastanın iktidar parçasına dahil olması gerekiyor. Bu ana muhalefet ve yanındaki ponçik cumhuriyetçilere kalırsak, aile devri başlar.
Ya bak demek istediğim şu. Tüm bu partiler, bir tiyatro oynuyor. CHP sürekli AKP'nin kullanabileceği dini ve terör konulu skandallara imza attı. Hani başta bunlardan olmaz diyordum ama artık bilerek yaptıklarına kani oldum. Bu parti işte bu tiyatro oyununu bozmak, seyircileri sürekli bilet parası ödedikleri, soyuldukları salondan çıkarmak istiyor. Umarım anlatabilmişimdir.

Bak yaparlar yapamazlar mesele değil. Ama amaç bu, hedef bu, yapı bu.

Umarım yapabilirler. Ülke yararına olacak hiçbir şeyden desteğimi esirgemem.

Umarım yapabilirler. Ülke yararına olacak hiçbir şeyden desteğimi esirgemem.
Herhangi biri +18 ise AKP, CHP'ye girebilir. Ama Genç Türkler'e girmek için 3 aşamalı bir süreç izliyor seni. Oldukça seçiciler. Girdin, iş bitti de değil. Girdikten sonra haftalık 4 saat icraat, çalışma yapma taahhüdü vermen gerekiyor. İki mazeret hakkın var. Sonrası çıkışını veriyorlar.

Partinin hepsi, Genç Türkler'in geneli, gençlerden oluşan dinamik bir yapı izliyor. Yani ben size, hadi şimdi "Hürra bu partiyi destekleyin" demiyorum. Ben de tam şu an öyle destekleyen biri değilim. Ama farklı bir yapıdalar, bunu görmek lazım. Ön yargılı yaklaşmayıp izlemede kalırsak bir şeyleri anlayabiliriz. Fikrim bu yönde.

Boşa kurulmuş bir parti bence, bariz Jön Türkler özentisi tamamen ve halka inemezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…