Bahsi geçen konuyu paylaşır mısınız, haberim yok hocam ondan.
Vakit buldukça her teknoloji kanalını izlemeye özen gösteririm. CihazTV işini iyi yapıyor, eleştirilecek noktaları var mı, vallahi var ama ben pozitif bakıyorum. Bendeki laptopu artık almayın dedi diye kimseye düşman olmam hocam. Amacım burada insanlara ne yapması gerektiğini söylemek. Bu bir rehber konusu sonuçta.
Ben konuyu CihazTV'de gördükten sonra açtım zaten hocam, insanlar paniklemesin ve önerilenleri uygulasın diye. CTV'nin aslında bu tarz bir video yapması kamuoyu için iyi oldu.
Merhaba.
Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007XTR modelini kullanıyorum. Laptop'ı Amazon üzerinden İncehesap satıcısından almıştım. Bu laptopu 6 ay boyunca sorunsuz kullandım ancak sonunda RDR2 oynarken bilgisayar bir anda kapandı. Durumu araştırdığımda anakartın işlemciye yeterli gelmediğini ve bu sebeple anakartın yandığını öğrendim. Ardından Laptop'ı teknik servise gönderdim ve kendilerinden 230W adaptör istedim. Laptop servise ulaştığı gün bana geri gönderildi; anakart yenilendi ve 230W adaptör verildi.
Laptop bana ulaştıktan sonra, oynadığım oyunlara göre işlemcinin W değerini kısmaya başladım...
Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007XTR modelini kullanıyorum. Laptop'ı Amazon üzerinden İncehesap satıcısından almıştım. Bu laptopu 6 ay boyunca sorunsuz kullandım ancak sonunda RDR2 oynarken bilgisayar bir anda kapandı. Durumu araştırdığımda anakartın işlemciye yeterli gelmediğini ve bu sebeple anakartın yandığını öğrendim. Ardından Laptop'ı teknik servise gönderdim ve kendilerinden 230W adaptör istedim. Laptop servise ulaştığı gün bana geri gönderildi; anakart yenilendi ve 230W adaptör verildi.
Laptop bana ulaştıktan sonra, oynadığım oyunlara göre işlemcinin W değerini kısmaya başladım...
- Enes138
- anakart kart lenovo lenovo loq loq
- Forum: Gaming Laptop
@pesimist34 Bu arada pesimist isimlerini karıştırıyorum 27 olan kişide var ama hadi hayırlısı. Ben anakartı yanan çok laptop gördüm yeni bir sorun değil bu arada bu. Ama arkadaş servise gönderdim, geldi tekrar yandı deyince şaşırmadım değil.