Hydro K Pro 750W PSU'ya RTX 4080 Super nasıl bağlanır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan witchertr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 209
  • Etiketler Etiketler
    bağlantı

witchertr

Uzman
Merhaba.
PSU markası: Hydro k Pro ATX3.0(PCI-e5.0) 750W 80+Bronze
RTX 4080 Super ekran kartına tek kablo ile bağlantı yapılıyor demişti aldığım yer. Baktığım zaman 16 pinlik kablonun üstünde 300W yazıyor. Buna bağladığım zaman bir sorun yaşar mıyım yoksa yeni PSU mu almam gerekiyor? Kutu içinden çıkan kablo ile uğraşmak istemiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kart 320W tasarımlı, 75W zaten anakarttan geliyor, 300W kabloda yazıyor. Mantıken sıkıntısız çalışması lazım tam yükte.

Araştırdığım kadarıyla 12 v olan yerden tek kablo ile de ekran kartına güç verebiliyoruz. Yeni psu alsam daha faydalı olacak sanırım. Çok kablo görüntüsü görünmemesi için kutudan çıkanı tercih etmek istemiyorum.

. Yeni psu alsam daha faydalı olacak sanırım.

Bütçe bolsa 1000W iyisinden bir PSU alırsan ve bu NVIDIA tipi kabloyu destekliyor mu dikkat edersen daha iyi olabilir fakat elindekiyle de kullanabilirsin. Ekran kartının kutusundan çıkan adaptörlerin yandığı çok konu var, PSU'dan gelen üstünde 300W yazan kabloyu kullanmanı öneririm. Değiştirirsen de aynısının (12 pin) 600W yazanı falan olur.

Anladığım kadarıyla ekran kartına undervolt yapıp 300W TDP'ye sabitlenirse sorun yaşamayacaksanız gibi görünüyor.

Şimdi çok kararsız kaldım biraz takıntılıyım sonuçta sorun olursa kartın fiyatı da ortada bulunduğum şehirde vatanda 1000 w psu sadece bir marka var ve oda XIGMATEK EU MINOTAUR 1000W GÜÇ KAYNAĞI bu marka atx 3.0 ve pcie 5 ile ilgili bir şey yazmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…