Böyle bir ürüne denk geldim. Fiyatı bana çok uygun geldi. İşinize yarayacağını düşünüyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Kötü bir ürün olsa bile (Ki özelliklerine bakınca pek de kötü değil) fiyat mükemmel. Buna benzer (Özellik açısından) kablolar en az 50 TL oluyor.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
TR'de 50 cent'e şarj kablosu. İnsana garip geliyorBöyle bir ürüne denk geldim. Fiyatı bana çok uygun geldi. İşinize yarayacağını düşünüyorum.
Sırf meraktan aldım bakalım nasıl çıkacakBöyle bir ürüne denk geldim. Fiyatı bana çok uygun geldi. İşinize yarayacağını düşünüyorum.
18W iddiası var fakat o kadar olacağını sanmıyorum. Kulaklık, powerbank, gamepad gibi düşük hızlarda şarj olan ürünler için iş görür gibi. Şahsen ben kulaklığı ve gamepad'i aynı anda şarja takmak için aldım, data transferi olduğu için aynı anda gamepad'i kullanabilirim diye düşünüyorum bakalım.Emin olmak için soruyorum, bu ürün ile hangi tür cihazları şarj edebilirim? Kartımda 50 TL kullanılmayan para var işime yarayan bir şey ise alırım.
Kulaklığım maalesef bu girişi destekliyor, kablo bulmakta zorlandığım anlar olabiliyordu. Teşekkürler.
Aynen benim de geldi, Bilkom'a şaşırdım.Bu arada kablo geldi, Bilkom garantili oldukça kaliteli bir ürün, 2-3 tane daha şipariş vereceğim yedekte dursun. Micro USB ihtiyacı olanlar mutlaka alsın.
Yeni konular
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-