Telefonun kendi launcher seçim kısmı var, mantıken halihazırda gelen launcher'ı devre dışı bırakınca işlemler sona ermiyor mu?

Evet, belki tek tük işlemler devam ediyor olabilir ancak inanılmaz büyük bir performans düşüşü yaşayacağımı sanmıyorum. Şu ana kadar daha akıcı olduğunu hissediyorum genel olarak.

Hayır siz seçseniz dahi sisteme gömülü olan Launcher arkada çalışmaya devam eder.
Kaynak atabilme şansınız var mı? Araştırdığım kadarıyla base Launcher'ı arkada kaynak harcamadığı, sadece seçilenin aktif olduğu gözüküyor.

Niagara Launcher kullanıyordum ben de ama Redmi'ye geçtikten sonra kullanmıyorum çünkü başka launcher kurunca navigasyon çubuğu yerine tuşlara zorunlu bırakmasını sevmiyorum. Çözmenin tek yolu root atmak galiba ama öyle bir zorunluluk olmasa Niagara kullanırım çünkü çok sade bir launcher ve direkt aradığını bulmana yardımcı oluyor. Ve istediğin gibi özelleştirebiliyorsun pro alınca.

Niagara Launcher kullanıyordum ben de ama Redmi'ye geçtikten sonra kullanmıyorum çünkü başka launcher kurunca navigasyon çubuğu yerine tuşlara zorunlu bırakmasını sevmiyorum. Çözmenin tek yolu root atmak galiba ama öyle bir zorunluluk olmasa Niagara kullanırım çünkü çok sade bir launcher ve direkt aradığını bulmana yardımcı oluyor. Ve istediğin gibi özelleştirebiliyorsun pro alınca.
Tuşlara zorunlu kılması benim de moralimi bozdu biraz açıkçası, ancak gerçekten çok sade, hoşuma gitti.

Aklım şimdi Smart Launcher ve Nova Launcher'da kaldı ama onlara çok zaman ayırmam lazım özelleştirmek için :/

Tuşlara zorunlu kılması benim de moralimi bozdu biraz açıkçası, ancak gerçekten çok sade, hoşuma gitti.

Aklım şimdi Smart Launcher ve Nova Launcher'da kaldı ama onlara çok zaman ayırmam lazım özelleştirmek için :/
Smart'ı değil de Nova Launcher'ı denemiştim, o da güzeldi ama dediğiniz gibi bayağı uğraşmanız gerekiyor.