HyperX Cloud 3 kulaklığım var, hep kablo uzunluğundan şikayetçi olmuştum. Bugün ilk defa sadece jak girişini CS oynarken taktım. Ses duyacağımı ama sesimin karşıya gitmeyeceğini sanıyordum ama her iki özellik de çalışıyordu. O zaman bu eklediğim kablo nedir?
Her anakart veya laptopta tek girişli jak olmayabiliyor, bunu düşünerekten üreticiler Y jak kablosunu ve/veya USB kablosunu da ilave olarak kutuya ekliyor.
HyperX Cloud 3 kulaklığım var, hep kablo uzunluğundan şikayetçi olmuştum. Bugün ilk defa sadece jak girişini CS oynarken taktım. Ses duyacağımı ama sesimin karşıya gitmeyeceğini sanıyordum ama her iki özellik de çalışıyordu. O zaman bu eklediğim kablo nedir?
Görsel olarak ekleyemedim, sitede anlık sorun oldu dün gece herhalde, anlamadım. Şimdi tekrar deniyorum ama anlatmak gerekirse de; bilgisayara bağladığım yer Type-C isteğe bağlı USB'a dönüştürücü var ve kablonun arkasında küçük dikdörtgenimsi bir şey var.
Görsel olarak ekleyemedim sitede anlık sorun oldu dün gece herhalde, anlamadım. Şimdi tekrar deniyorum ama anlatmak gerekirse de; bilgisayara bağladığım yer Type-C isteğe bağlı USB'a dönüştürücü var ve kablonun arkasında küçük dikdörtgenimsi bir şey var.