mrtcN

Uzman
Merhaba, iyi akşamlar.

HyperX Cloud 3 kulaklığım var, hep kablo uzunluğundan şikayetçi olmuştum. Bugün ilk defa sadece jak girişini CS oynarken taktım. Ses duyacağımı ama sesimin karşıya gitmeyeceğini sanıyordum ama her iki özellik de çalışıyordu. O zaman bu eklediğim kablo nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, iyi akşamlar.

HyperX Cloud 3 kulaklığım var, hep kablo uzunluğundan şikayetçi olmuştum. Bugün ilk defa sadece jak girişini CS oynarken taktım. Ses duyacağımı ama sesimin karşıya gitmeyeceğini sanıyordum ama her iki özellik de çalışıyordu. O zaman bu eklediğim kablo nedir?

O Type-C kablosu dediğin 2 tane vardır, birisi şarj birisi ses kartı.

O Type-C kablosu dediğin 2 tane vardır, birisi şarj birisi ses kartı.

Görsel olarak ekleyemedim, sitede anlık sorun oldu dün gece herhalde, anlamadım. Şimdi tekrar deniyorum ama anlatmak gerekirse de; bilgisayara bağladığım yer Type-C isteğe bağlı USB'a dönüştürücü var ve kablonun arkasında küçük dikdörtgenimsi bir şey var.

20251116_181110.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Görsel olarak ekleyemedim sitede anlık sorun oldu dün gece herhalde, anlamadım. Şimdi tekrar deniyorum ama anlatmak gerekirse de; bilgisayara bağladığım yer Type-C isteğe bağlı USB'a dönüştürücü var ve kablonun arkasında küçük dikdörtgenimsi bir şey var.

Bu ses kartı işte. Bunu takarsan ekstra iyi ses alırsın. Ciddi fark olur. Dikdörtgen olan USB-a girişi.