Makaleler
6
Merhaba,

HyperX Cloud 3 kulaklığına sahibim. Biliyorum "Gaming kulaklık" olarak geçiyor ancak ben rock-metal türlerinde şarkı dinlemek için de kullanıyorum. Hatta şu sıralar oyundan çok şarkı dinlemek için kullanıyorum denebilir. Öncelikle şunu baştan belirteyim HyperX NGENUITY yazılımına gömülü olan "DTS:X Spatial Sound" özelliği leş gibi, kesinlikle açmanızı önermem. Bugün ekolayzer da kullanılmamalı, kulaklık fabrika ayarlarında kullanılmalı kanısına vardım. ChatGPT'ye düzgün ve ayrıntılı prompt vererek ekolayzer tavsiyeleri istedim, hiçbiri tatmin etmedi beni. Ya enstrümanlar sönük kalıyor, ya da vokalin sesi bozuluyordu. En dengeli sesi fabrika ayarlarında aldığımı fark ettim. Aynı kulaklığı kullanan diğer arkadaşlarıma da fabrika ayarlarından şaşmamalarını öneririm.

Ekstra olarak bir yazılım önerisinde bulunabilirim: DTS Sound Unbound. Bu yazılım HyperX Cloud 3 sahiplerine ücretsiz lisans tanımlıyor. Etkinleştirdiğinizde daha kaliteli bir ses deneyimliyorsunuz, görece bass seviyesi de artıyor. Bunun dışında başka hiçbir ayarıyla oynanılmaz kulaklığın.

İyi sosyaller...