Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Denetim masası/Donanım ve Ses/Ses/cihazınızın üzerine çift tıklayın sonra açılan pencerede sağ tarafta yer alan "Gelişmiş" seçeneğine tıklayın, bu bölümden 24 bit, 48000 Hz değerini bir alt değere düşürüp, önce "uygula" sonra "tamam" deyin ve öyle deneyin. Bunun işe yaraması gerekiyor.
Aklıma başka hiçbir çözüm gelmiyor
Ses sürücülerini, Chipset'i, GPU sürücülerini güncelleyin, tabii ki yapmışsınızdır ama yine de söylemek istedim.
Aklıma başka hiçbir çözüm gelmiyor
ilkeryuksel
Uzman
Denetim masasinda ses ayarlarında kayıt özelliklerinde Mikrofonunuzun özelliklerinden gelişmiş ayarlarda, bu cihazin sesi kısılsın gibi bir ayar vardı. O seçili ise bu ayarı kaldırmak çözüm olabilir.Skype'tan, WhatsApp'tan konuştuğumda sessize alıyor. Başka uygulamalarda ise direkt hiç ses gitmiyor ama ayarlarda ve Denetim Masasında çalışıyor.
Helixo
Uzman
@ilkeryuksel, öyle bir ayar yok hocam.
- Makaleler
- 4
Mikrofon ses kapatma tuşu kulaklığın üzerinde. Yanlışlıkla basmıyor olmayasın? Mikrofon kısmında sessize alınınca kırmızı bir ışık yanıyor.
- Makaleler
- 4
Mikrofon parçasının üzerinde ışık yanıyor mu?
- Makaleler
- 4
Mikrofon kaynağını belirtmek lazım Windows ayarlarından.@Cruslan, hocam sadece Skype'da veya WhatsApp'ta arama yaparken oluyor diğer uygulamalarda yanmıyor fakat ses gitmiyor.
- Makaleler
- 4
Kulaklık belki konuşma sırasında farklı bir moda geçiyordur. Kendi Buds kulaklığımda mesela arama yaparken başka bir moda alıyordu. Konuşma sırasında konuşma için tasarlanmış codeclere geçiyordu. Kulaklığın sürümü güncellenebilir diye hatırlıyorum. NGENUITY'den denesene.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-