zqrba

Becerikli
Merhaba,

Son 1-2 aydır kulaklık arıyordum, SteelSeries Nova 5 aldım. Bana gelen ürün bozuktu, iade verdim; bir de HyperX alayım dedim, fiyatı almış başını gidiyor. Bunun sebebi nedir?

Hocam aralarındaki farklardan bahseder misiniz?
3S'in mikrofonu daha iyi, ve ses kalitesi daha üstün. 3S Wireless'da EQ ayarları direkt kulaklığa kaydoluyor. Yazılımsal kayıt değil 3 Wireless'taki gibi. Ve 3S Wireless'in earcupları manyetik ve 3S Wireless'ta Bluetooth bağlantısı seçeneği de var.

Son düzenleme:
3S'in mikrofonu daha iyi, ve ses kalitesi daha üstün. Ayrıca 3S Wireless'da EQ ayarları direkt kulaklığa kaydoluyor. Yazılımsal kayıt değil 3 Wireless'taki gibi. Ve 3S Wireless'in earcupları manyetik.

Peki hocam alınabilir bir ürün mü? Az önce baktım 3S'in inceleme videosunun bulamadım (Türkçe)

Peki hocam alınabilir bir ürün mü? Az önce baktım 3S'in inceleme videosunun bulamadım (Türkçe)
Evet oldukça kaliteli ve alınabilir bir ürün. 3 Wireless'in alınabilir hiçbir tarafı yok 3S Wireless varken.

Zaten HyperX garantisi de çok iyi. En ufak bir sorun olunca iletişime geçince eski ürünü istemeden yeni kulaklık yollanıyor İstanbul'dan. Yedek kulaklık padi, mikrofon vs. isteyince ertesi gün kargolanıyor direkt, süper hizmet.

Evet oldukça kaliteli ve alınabilir bir ürün. 3 Wireless'in alınabilir hiçbir tarafı yok 3S Wireless varken.

Zaten HyperX garantisi de çok iyi. En ufak bir sorun olunca iletişime geçince eski ürünü istemeden yeni kulaklık yollanıyor İstanbul'dan. Yedek kulaklık padi, mikrofon vs. isteyince ertesi gün kargolanıyor direkt, süper hizmet.

Hocam size güvenerek alıyorum :)