Detaylar
Kim cevapladı?Yasin Alemdağ
Yetkin
Merhaba,
Son 1-2 aydır kulaklık arıyordum, SteelSeries Nova 5 aldım. Bana gelen ürün bozuktu, iade verdim; bir de HyperX alayım dedim, fiyatı almış başını gidiyor. Bunun sebebi nedir?
Bozuktan kastınız neydi hocam bende de aynı kulaklık var.
zqrba
Becerikli
Bozuktan kastınız neydi hocam bende de aynı kulaklık var.
Hocam kulaklıkta popping yani ara sıra pıt pıt ses geliyordu.
3S Wireless varken 3 Wireless alınmaz.
zqrba
Becerikli
Hocam aralarındaki farklardan bahseder misiniz?
3S'in mikrofonu daha iyi, ve ses kalitesi daha üstün. 3S Wireless'da EQ ayarları direkt kulaklığa kaydoluyor. Yazılımsal kayıt değil 3 Wireless'taki gibi. Ve 3S Wireless'in earcupları manyetik ve 3S Wireless'ta Bluetooth bağlantısı seçeneği de var.
Son düzenleme:
Yasin Alemdağ
Yetkin
Hocam kulaklıkta popping yani ara sıra pıt pıt ses geliyordu.
Bende de parazitlenme var. Diğer cihazlarla mı çakışıyor ne yapıyor anlamadım. Dedim bakayım sizinki de öyle miydi?
zqrba
Becerikli
3S'in mikrofonu daha iyi, ve ses kalitesi daha üstün. Ayrıca 3S Wireless'da EQ ayarları direkt kulaklığa kaydoluyor. Yazılımsal kayıt değil 3 Wireless'taki gibi. Ve 3S Wireless'in earcupları manyetik.
Peki hocam alınabilir bir ürün mü? Az önce baktım 3S'in inceleme videosunun bulamadım (Türkçe)
Evet oldukça kaliteli ve alınabilir bir ürün. 3 Wireless'in alınabilir hiçbir tarafı yok 3S Wireless varken.Peki hocam alınabilir bir ürün mü? Az önce baktım 3S'in inceleme videosunun bulamadım (Türkçe)
Zaten HyperX garantisi de çok iyi. En ufak bir sorun olunca iletişime geçince eski ürünü istemeden yeni kulaklık yollanıyor İstanbul'dan. Yedek kulaklık padi, mikrofon vs. isteyince ertesi gün kargolanıyor direkt, süper hizmet.
zqrba
Becerikli
Evet oldukça kaliteli ve alınabilir bir ürün. 3 Wireless'in alınabilir hiçbir tarafı yok 3S Wireless varken.
Zaten HyperX garantisi de çok iyi. En ufak bir sorun olunca iletişime geçince eski ürünü istemeden yeni kulaklık yollanıyor İstanbul'dan. Yedek kulaklık padi, mikrofon vs. isteyince ertesi gün kargolanıyor direkt, süper hizmet.
Hocam size güvenerek alıyorum