Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.900 Çözümler 160 Beğeniler 13.270 Yer United Kingdom 17 Ekim 2025 #11 zqrba dedi: Hocam size güvenerek alıyorum Genişletmek için tıkla... Pişman olmazsiniz, denedim ve oldukça memnun kaldim. Eğer üretimsel sorunlu gelmezse tabii yine tarafınıza
zqrba dedi: Hocam size güvenerek alıyorum Genişletmek için tıkla... Pişman olmazsiniz, denedim ve oldukça memnun kaldim. Eğer üretimsel sorunlu gelmezse tabii yine tarafınıza
Batu07 Uzman Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 115 Çözümler 1 Beğeniler 28 17 Ekim 2025 #12 Toby Fox dedi: Pişman olmazsiniz, denedim ve oldukça memnun kaldim. Eğer üretimsel sorunlu gelmezse tabii yine tarafınıza Genişletmek için tıkla... Hocam Nova 5 ile Cloud 3S arasında hangisi daha mantıklı peki?
Toby Fox dedi: Pişman olmazsiniz, denedim ve oldukça memnun kaldim. Eğer üretimsel sorunlu gelmezse tabii yine tarafınıza Genişletmek için tıkla... Hocam Nova 5 ile Cloud 3S arasında hangisi daha mantıklı peki?
KS KS zqrba Becerikli Katılım 24 Ağustos 2025 Mesajlar 110 Çözümler 2 Beğeniler 30 17 Ekim 2025 #13 Toby Fox dedi: 3S'in mikrofonu daha iyi, ve ses kalitesi daha üstün. 3S Wireless'da EQ ayarları direkt kulaklığa kaydoluyor. Yazılımsal kayıt değil 3 Wireless'taki gibi. Ve 3S Wireless'in earcupları manyetik ve 3S Wireless'ta Bluetooth bağlantısı seçeneği de var. Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdım bir sonuç bulamadım ama earcup manyetik ne anlama geliyor?
Toby Fox dedi: 3S'in mikrofonu daha iyi, ve ses kalitesi daha üstün. 3S Wireless'da EQ ayarları direkt kulaklığa kaydoluyor. Yazılımsal kayıt değil 3 Wireless'taki gibi. Ve 3S Wireless'in earcupları manyetik ve 3S Wireless'ta Bluetooth bağlantısı seçeneği de var. Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdım bir sonuç bulamadım ama earcup manyetik ne anlama geliyor?
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.900 Çözümler 160 Beğeniler 13.270 Yer United Kingdom 17 Ekim 2025 #14 Batu07 dedi: Hocam Nova 5 ile Cloud 3S arasında hangisi daha mantıklı peki? Genişletmek için tıkla... Cloud 3S bana kalırsa. Çoğu anlamda daha üstün teknik özellik olarak.
Batu07 dedi: Hocam Nova 5 ile Cloud 3S arasında hangisi daha mantıklı peki? Genişletmek için tıkla... Cloud 3S bana kalırsa. Çoğu anlamda daha üstün teknik özellik olarak.
KS KS zqrba Becerikli Katılım 24 Ağustos 2025 Mesajlar 110 Çözümler 2 Beğeniler 30 18 Ekim 2025 #15 Toby Fox dedi: Pişman olmazsiniz, denedim ve oldukça memnun kaldim. Eğer üretimsel sorunlu gelmezse tabii yine tarafınıza Genişletmek için tıkla... Hocam dün sipariş verdim. şimdi elimde herhangi bir kötü yanına görmediğim kulaklığın. cidden güzelmiş.
Toby Fox dedi: Pişman olmazsiniz, denedim ve oldukça memnun kaldim. Eğer üretimsel sorunlu gelmezse tabii yine tarafınıza Genişletmek için tıkla... Hocam dün sipariş verdim. şimdi elimde herhangi bir kötü yanına görmediğim kulaklığın. cidden güzelmiş.