Detaylar
Kim cevapladı?SSD 2
Uzman
Gemini'ye sordum. Bana hikayeli oyunlar atmosferi en iyi şekilde yansıtacak olanın Alpha olduğunu söyledi. Onun için sorma ihtiyacı duydum.
Hasanxcd 28
Uzman
Gemini'ye sordum. Bana hikayeli oyunlar atmosferi en iyi şekilde yansıtacak olanın Alpha olduğunu söyledi. Onun için sorma ihtiyacı duydum.
Ses kartı bile yok, Alpha'nın.
Hikayeli oyunlar, konfor için falansa HyperX'e yönelmezdim ben. Nova o konuda daha iyidir diye düşünüyorum. FPS açısından Alpha C3'ü alabilir belki @Simon'a sormak lazım kulaklık konusunu
Hasanxcd 28
Uzman
Hikayeli oyunlar, konfor için falansa HyperX'e yönelmezdim ben. Nova o konuda daha iyidir diye düşünüyorum. FPS açısından Alpha C3'ü alabilir belki @Simon'a sormak lazım kulaklık konusunu.
Nova 1 ile rakip bile değiller; ses sürücü kalitesi falan çok daha iyi Cloud 3'ün. Tabii normalde FPS oyunu kulaklığı ama hikayeli oyunlarda üzmez.
- Makaleler
- 23
Kablolu kulak ici IEM bakarsan yardimci olabilirim. Diger gaming markalarinin kulakliklarina hakim degilim.
Nova 1 ile rakip bile değiller; ses sürücü kalitesi falan çok daha iyi Cloud 3'ün. Tabii normalde FPS oyunu kulaklığı ama hikayeli oyunlarda üzmez.
Cloud 2 kullanan biri olarak hem HyperX 2'nin desteğinden hem de kulaklığından çok memnunum, hiç üzmedi. Ama şu bir gerçek: Kumaş ped takmadan HyperX serisindeki C3s de dahil, hiçbiri kullanılmaz.
Aslında IEM alsa daha iyi; hem bu yaz sıcağında kulak üstü hiç çekilmiyor, hem de artık IEM'ler kulak üstü kadar iyi performans veriyor diye biliyorum.Kablolu kulak ici IEM bakarsan yardimci olabilirim. Diger gaming markalarinin kulakliklarina hakim degilim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçeyle IdeaPad, ThinkBook serisi laptop önerisi
- hachiroku
-
-
-
-