SSD 2

Uzman
HyperX Cloud Alpha vs SteelSeries Arctis Nova 1 vs HyperX Cloud III. Sizce hangisini almalıyım? MMORPG ve single player hikayeli oyunlar oynuyorum; Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn gibi.

Gemini'ye sordum. Bana hikayeli oyunlar atmosferi en iyi şekilde yansıtacak olanın Alpha olduğunu söyledi. Onun için sorma ihtiyacı duydum.

Hikayeli oyunlar, konfor için falansa HyperX'e yönelmezdim ben. Nova o konuda daha iyidir diye düşünüyorum. FPS açısından Alpha C3'ü alabilir belki @Simon'a sormak lazım kulaklık konusunu

Hikayeli oyunlar, konfor için falansa HyperX'e yönelmezdim ben. Nova o konuda daha iyidir diye düşünüyorum. FPS açısından Alpha C3'ü alabilir belki @Simon'a sormak lazım kulaklık konusunu.

Nova 1 ile rakip bile değiller; ses sürücü kalitesi falan çok daha iyi Cloud 3'ün. Tabii normalde FPS oyunu kulaklığı ama hikayeli oyunlarda üzmez.

Nova 1 ile rakip bile değiller; ses sürücü kalitesi falan çok daha iyi Cloud 3'ün. Tabii normalde FPS oyunu kulaklığı ama hikayeli oyunlarda üzmez.

Cloud 2 kullanan biri olarak hem HyperX 2'nin desteğinden hem de kulaklığından çok memnunum, hiç üzmedi. Ama şu bir gerçek: Kumaş ped takmadan HyperX serisindeki C3s de dahil, hiçbiri kullanılmaz.

Kablolu kulak ici IEM bakarsan yardimci olabilirim. Diger gaming markalarinin kulakliklarina hakim degilim.
Aslında IEM alsa daha iyi; hem bu yaz sıcağında kulak üstü hiç çekilmiyor, hem de artık IEM'ler kulak üstü kadar iyi performans veriyor diye biliyorum.