İnceleme HyperX Cloud III ilk izlenim

tasarım

Kulaklık tasarım ve malzeme kalitesi olarak çok iyi.

Tek başına AUX kablolu bir şekilde kasaya bağlayacaksanız kısa gelecek ama dongle ile bağlayacaksanız kablosu gayet yeterli.

Ses kalitesi:

Herhangi bir ayar olmaksızın saf performansında vokaller boğuk, basslar az vuruyor. Ekolayzer ayarı çekip kulaklığı adam edebiliyorsunuz. Ayrıca DTS sound unbound almanızı öneririm.

yazılım
Kulaklığın yazılımı pek iyi değil. Örneğin ekolayzır kısmında halihazırda gelen bir preset´i silerseniz bulunduğunuz profile geri getiremiyorsunuz. Başka bir profil açmanız gerekiyor.
DTS spatial Audio berbat çalışıyor açmanızı kesinlikle önermem.
DTS sound unbound satın alıp kullanmanızı öneririm. Kulaklığın sesini arttırıyor basslar daha belirgin oluyor.

Ekolayzer ayarları:
Kimi beğenir kimi beğenmeyebilir bu ayarlar kişinin zevklerine göre değişir. Kendimce en iyi performansı bunda yakaladım:
DTS sound unbound açık spatial mode balanced seçili bir şekilde bu ayarlar yapılmıştır.

Mikrofon:

Mikrofon fiyatına göre gayet yeterli seviyede, vokalleri temiz veriyor. Arka plan seslerini de alıyor ama aşırı rahatsız edecek kadar değil. Örneğin klavye, vantilatör gibi.

Özetle:

Kulaklığın yazılımı iyi değil, spatial Audio berbat çalışıyor. Bu kulaklığa DTS sound unbound şart gibi yoksa adam etmeniz zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
DTS'i indir, halihazırda lisans tanımlıyor (aygıt Cloud 3 seçili olmali). Ben o şekilde Windows üzerinden seçiyorum, uygulama arkada calisiyor. DTS gerçekten saglam, dediğim gibi orijinal uygulaması üzerinden kullanmak şart. Satin almanıza gerek yok.

Ben de yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. DTS Sound Unbound uygulamasını Microsoft Store'dan indirdim kullanıyorum. Ayrıca HyperX NGENUITY uygulamasını da indirmiştim ilk aldığımda. HyperX uygulamasından Spatial Sound özelliğini açınca çok fark ediyor bende. Kapalıyken zayıf geliyor ses ama açınca dolu dolu, berrak tabiri caizse gümbür gümbür oluyor bir anda. Tizleri bana biraz zayıf geldiği hazır ayarlardan Treble Boost seçtim ve bir daha değiştirmeye gerek duymadım. Dizi, film, video izlerken özellikle şarkı dinlerken çok memnunum ama CS2 gibi oyunlarda ses kasmak için çok ideal değil belirtmekte fayda var.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Programı ben daha önceden satın aldığım için bilmiyordum.

HyperX uygulamasından spatial sound özelliğini açınca çok fark ediyor bende. Kapalıyken zayıf geliyor ses ama açınca dolu dolu, berrak tabiri caizse gümbür gümbür oluyor bir anda.

Spatial sound bence güzel değil ya. Müzik falan dinlerken bazen vokaller Beat'i, bazen de hat kickleri falan bastırıyor gibi.

Treble Boost denedim biraz ekolayzerden oynanan kısımları 1 dB düşürdüm daha iyi oldu gibi. Teşekkürler öneriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…