DarthGorsoy

Bilgin
Makaleler
48
Yer
TR
Arkadaşlar merhaba. Oyunlarda ses kasma konusunda sorun yaşıyordum, kulaklığın optimal ayarlarini halen daha bulamadım ama Windows ses ayarlarında "ses iyileştirmeleri" tarzındaki ayari cihaz varsayılanı seçeneğinden kapaliya getirdim ve sesler oturdu gibi. Ayrıca HyperX uygulaması içindeki DTS:X cidden berbat çalışıyor. Microsoft Store'dan DTS Sound Unbound indirdim, direkt olarak kulaklığı tanıyıp lisanslı olarak uygulamayı acti. DTS'den açıp Windows ses ayarlarından uzamsal sesi DTS Sound Unbound seçince kalite daha da iyi oldu. Yani HyperX uygulamasında yer alan DTS sesi bozuyorken, DTS'nin kendi uygulaması sesi iyileştirdi. Şimdilik cogu sey oturmuş gibi. Yorumunuz var mi bu konuda?

Arkadaşlar merhaba. Oyunlarda ses kasma konusunda sorun yaşıyordum, kulaklığın optimal ayarlarini halen daha bulamadım ama Windows ses ayarlarında "ses iyileştirmeleri" tarzındaki ayari cihaz varsayılanı seçeneğinden kapaliya getirdim ve sesler oturdu gibi. Ayrıca HyperX uygulaması içindeki DTS: X cidden berbat çalışıyor. Microsoft Store'dan DTS Sound Unbound indirdim, direkt olarak kulaklığı tanıyıp lisanslı olarak uygulamayı acti. DTS'den açıp Windows ses ayarlarından uzamsal sesi DTS Sound Unbound seçince kalite daha da iyi oldu. Yani HyperX uygulamasında yer alan DTS sesi bozuyorken, DTS'nin kendi uygulaması sesi iyileştirdi. Şimdilik cogu şey oturmuş gibi. Yorumunuz var mi bu konuda?

Dtsx kapalı ve optimizier EQ yetiyor. Ses iyileştirmesi de kapalı.

Kulaklıktan genel olarak memnun musunuz ve kablolu versiyonu sizce alınır mı? Kablosuz versiyonu bütçesine o kadar çıkacağıma pelta alırım diyorum ama bu kulaklıkta iyi olduğu için kablolu alıp rahatıma bakayım daha az masraf yapayım diyorum.

Kulaklıktan genel olarak memnun musunuz ve kablolu versiyonu sizce alınır mı? Kablosuz versiyonu bütçesine o kadar çıkacağıma pelta alırım diyorum ama bu kulaklıkta iyi olduğu için kablolu alıp rahatıma bakayım daha az masraf yapayım diyorum.

Çok rahat, kafada 10 saat dursa hissettirmiyor. Saçlarım uzun, bayağı rahat ettim aldığımdan beri. Arkadaşımın Arctis 9'unu kullanmıştım o bunun kadar rahat değildi. Teknik kısımdaysa, ses kalitesi iyi yani birkaç ayar yapınca normal kullanılıyor. Ses kasmaya yönelik oyunlar oynuyorsanız tercih edebilirsiniz. Ben WT'de şu an valla ne yalan söyleyeyim, H2002P'den aldığım performansın kat ve kat üstünü almıyorum fakat ses kalitesi olarak olumlu bir artış var. Ayrıca mikrofonu çok hoşuma gitti. DTS uygulamasını da ücretsiz olarak lisanslaması da hoş, artı olarak sayılabilir.

Genellikle FPS oyunları oynuyorum ama müzik ve film kullanımında da hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Kablosuz alırsam Pelta’yı düşünüyorum, ancak bütçeyi çok fazla aşmadan kablolu bir model olarak Cloud III’ü tercih etmeyi planlıyorum. Kararsız kaldım açıkçası.

Genellikle FPS oyunları oynuyorum ama müzik ve film kullanımında da hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Kablosuz alırsam Pelta'yı düşünüyorum, ancak bütçeyi çok fazla aşmadan kablolu bir model olarak Cloud III'ü tercih etmeyi planlıyorum. Kararsız kaldım açıkçası.

Kafan büyükse alma. Benim biraz daha büyük ucu ucuna oluyor. Arctis serisi hiç olmuyor mesela. Nova serisinde sorun çözülmüş fakat düz Arctis'de olmuyor.