Ben alabiliyorsam Amazon'dan almaya çalışıyorum çoğunlukla inanılmaz yardımcı oluyorlar servis kumarına girmeden.
ROG pelta 4800 (4450 yazıyor hatta.)Liraya alabileceğiniz en iyi kulaklık zaten tartışmasız, ben servisinden dolayı HyperX'i bir gömlek üstte tutuyorum sadece yine son seçim sizin @Craxidor
Ama dediğim gibi ASUS'un bu tarz kulaklık gibi aksesuarlarında nasıl destek sağlıyor bilmiyorum ama HyperX kadar esnek olacağını sanmıyorum.
HyperX'in bu servis/müşteri memnuniyeti kısmı bile aslında ürünlerini almaya insanı daha çok çekiyor ama burada dediğim gibi kullanıcının deri mi yoksa kumaş mı istediği önemli bir de mevcut olarak ASUS da bu kulaklık üzerinde 2036TL iade kampanyası var.
Değil.C3S'in bassı Pelta'ya göre zayıf + daha flat ses profilli bir kulaklık. Pelta'nın mikrofonu ve konforu da daha iyi. EQ'yu işin içine katıyorsan Pelta'da EQ ile ayarlanabiliyor dostum. C3S'in tek artısı biraz daha f/p ve servisi daha iyi. Yoksa Pelta daha iyi bir kulaklık.
Değil.C3S'in bassı Pelta'ya göre zayıf + daha flat ses profilli bir kulaklık. Pelta'nın mikrofonu ve konforu da daha iyi. EQ'yu işin içine katıyorsan Pelta'da EQ ile ayarlanabiliyor dostum. C3S'in tek artısı biraz daha f/p ve servisi daha iyi. Yoksa Pelta daha iyi bir kulaklık.
@Craxidor Hocam beyaz istiyorsanız 6.4'e düşmüş ben normalde 6.899'a aldım, aldığım vakit beyaz 7-8 civarıydı. iki gün sonra 8.8'e çıktı Yani kafalarına göre düşürüp yükseltiyorlar ona göre davranın. Dediğim gibi kumaş ve konfor istiyorsanız kaçmaz.
Evet, bas ve tizler konu sahibi için daha önemli çünkü kulaklığı müzik ve film izlerkende kullanacak, sadece oyun için değil. C3s müzik için iyi bir kulaklık değil.
Evet, bas ve tizler konu sahibi için daha önemli çünkü kulaklığı müzik ve film izlerkende kullanacak, sadece oyun için değil. C3s müzik için iyi bir kulaklık değil.