ASUS A501 ROG Pelta Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık 90 saat beyaz istiyorsanız 6.400'e düşmüş
4.400'e geliyor kulaklık bence kaçmaz fırsat.
Detaylar
Kim cevapladı?Çok teşekkür ederim hocam. Biraz düşüneceğim.Ben alabiliyorsam Amazon'dan almaya çalışıyorum çoğunlukla inanılmaz yardımcı oluyorlar servis kumarına girmeden.
ROG pelta 4800 (4450 yazıyor hatta.)Liraya alabileceğiniz en iyi kulaklık zaten tartışmasız, ben servisinden dolayı HyperX'i bir gömlek üstte tutuyorum sadece yine son seçim sizin @Craxidor
Ama dediğim gibi ASUS'un bu tarz kulaklık gibi aksesuarlarında nasıl destek sağlıyor bilmiyorum ama HyperX kadar esnek olacağını sanmıyorum.
HyperX'in bu servis/müşteri memnuniyeti kısmı bile aslında ürünlerini almaya insanı daha çok çekiyor ama burada dediğim gibi kullanıcının deri mi yoksa kumaş mı istediği önemli bir de mevcut olarak ASUS da bu kulaklık üzerinde 2036TL iade kampanyası var.
HyperX kumaş olsaydı bende HyperX markasını denemek istiyordum açıkçası.
3'ün kumaşının kutudan çıkmaması beni biraz üzdü falan yazmıştım desteğe Cloud 2'nin kumaşını yolladılar taktım kullanıyorum şu an.
Değil.C3S'in bassı Pelta'ya göre zayıf + daha flat ses profilli bir kulaklık. Pelta'nın mikrofonu ve konforu da daha iyi. EQ'yu işin içine katıyorsan Pelta'da EQ ile ayarlanabiliyor dostum. C3S'in tek artısı biraz daha f/p ve servisi daha iyi. Yoksa Pelta daha iyi bir kulaklık.Stok halleriyle cs3 daha iyi zatenpelta berbat bir kulaklık değil merak etmeyin.
Hocam sadece pedler değil sorun, kafa bandı tarafı da deri ya. Ben komple kumaş yapısında bir kulaklık istiyordum.Eki Görüntüle 249722
3'ün kumaşının kutudan çıkmaması beni biraz üzdü falan yazmıştım desteğe Cloud 2'nin kumaşını yolladılar taktım kullanıyorum şu an.
Bu FR'yi okuyup ona göre karar verirsiniz
Yüksek bass = iyi tonalite galibaDeğil.C3S'in bassı Pelta'ya göre zayıf + daha flat ses profilli bir kulaklık. Pelta'nın mikrofonu ve konforu da daha iyi. EQ'yu işin içine katıyorsan Pelta'da EQ ile ayarlanabiliyor dostum. C3S'in tek artısı biraz daha f/p ve servisi daha iyi. Yoksa Pelta daha iyi bir kulaklık.
hiç flat de değil. neyi nasıl dinlediniz acaba
@Craxidor Hocam beyaz istiyorsanız 6.4'e düşmüş ben normalde 6.899'a aldım, aldığım vakit beyaz 7-8 civarıydı. iki gün sonra 8.8'e çıktıASUS A501 ROG Pelta Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık 90 saat beyaz istiyorsanız 6.400'e düşmüş4.400'e geliyor kulaklık bence kaçmaz fırsat.
Evet, bas ve tizler konu sahibi için daha önemli çünkü kulaklığı müzik ve film izlerkende kullanacak, sadece oyun için değil. C3s müzik için iyi bir kulaklık değil.Eki Görüntüle 249725
Bu FR'yi okuyup ona göre karar verirsiniz
Yüksek bass = iyi tonalite galiba
hiç flat de değil. neyi nasıl dinlediniz acaba
Bir de bassı filan daha az da değil, grafikten bakabilirsiniz.
Ezbere konuşuyorsunuz gibi geldi bana.Evet, bas ve tizler konu sahibi için daha önemli çünkü kulaklığı müzik ve film izlerkende kullanacak, sadece oyun için değil. C3s müzik için iyi bir kulaklık değil.
Bir de bassı filan daha az da değil, grafikten bakabilirsiniz.
Ezbere konuşuyorsunuz gibi geldi bana.
Aşağıya kaydırın ve kendiniz bakın. Sonra da peltanın bas bölümüne bakın. cloud3 atmışım