Ben alabiliyorsam Amazon'dan almaya çalışıyorum çoğunlukla inanılmaz yardımcı oluyorlar servis kumarına girmeden.

ROG pelta 4800 (4450 yazıyor hatta.)Liraya alabileceğiniz en iyi kulaklık zaten tartışmasız, ben servisinden dolayı HyperX'i bir gömlek üstte tutuyorum sadece yine son seçim sizin @Craxidor
Çok teşekkür ederim hocam. Biraz düşüneceğim.

Ama dediğim gibi ASUS'un bu tarz kulaklık gibi aksesuarlarında nasıl destek sağlıyor bilmiyorum ama HyperX kadar esnek olacağını sanmıyorum.

HyperX'in bu servis/müşteri memnuniyeti kısmı bile aslında ürünlerini almaya insanı daha çok çekiyor ama burada dediğim gibi kullanıcının deri mi yoksa kumaş mı istediği önemli bir de mevcut olarak ASUS da bu kulaklık üzerinde 2036TL iade kampanyası var.

HyperX kumaş olsaydı bende HyperX markasını denemek istiyordum açıkçası.

1778873051914.webp

3'ün kumaşının kutudan çıkmaması beni biraz üzdü falan yazmıştım desteğe Cloud 2'nin kumaşını yolladılar taktım kullanıyorum şu an.

Stok halleriyle cs3 daha iyi zaten :) pelta berbat bir kulaklık değil merak etmeyin.
Değil.C3S'in bassı Pelta'ya göre zayıf + daha flat ses profilli bir kulaklık. Pelta'nın mikrofonu ve konforu da daha iyi. EQ'yu işin içine katıyorsan Pelta'da EQ ile ayarlanabiliyor dostum. C3S'in tek artısı biraz daha f/p ve servisi daha iyi. Yoksa Pelta daha iyi bir kulaklık.

1778873177050.webp

Bu FR'yi okuyup ona göre karar verirsiniz

Değil.C3S'in bassı Pelta'ya göre zayıf + daha flat ses profilli bir kulaklık. Pelta'nın mikrofonu ve konforu da daha iyi. EQ'yu işin içine katıyorsan Pelta'da EQ ile ayarlanabiliyor dostum. C3S'in tek artısı biraz daha f/p ve servisi daha iyi. Yoksa Pelta daha iyi bir kulaklık.
Yüksek bass = iyi tonalite galiba :D
hiç flat de değil. neyi nasıl dinlediniz acaba

ASUS A501 ROG Pelta Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık 90 saat beyaz istiyorsanız 6.400'e düşmüş :D 4.400'e geliyor kulaklık bence kaçmaz fırsat.
@Craxidor Hocam beyaz istiyorsanız 6.4'e düşmüş ben normalde 6.899'a aldım, aldığım vakit beyaz 7-8 civarıydı. iki gün sonra 8.8'e çıktı :D Yani kafalarına göre düşürüp yükseltiyorlar ona göre davranın. Dediğim gibi kumaş ve konfor istiyorsanız kaçmaz.