Yer
Unknown
Esenlikler,

Hâlihazırda HyperX Cloud 3 kablolu modelini kullanıyorum. Genel olarak rahatlığından, mikrofonundan vs. memnunum. Ancak kablo olayı biraz beni sinir etmeye başladı. Sandalyeye takılması, dolanması gibi durumlar yaşıyorum. Kablosuz bir kulaklığa geçmek için araştırma yaparken forumda genel olarak HyperX C3S ve ROG Pelta önerildiğini gördüm. Genel olarak sadece 2-3 tane oyun oynuyorum. Bunlar sırasıyla; CS2, Dead by Daylight ve Albion Online tarzı oyunlar. Aslında biliyorum HyperX C3S oyun performansı olarak daha önde, lakin bilgisayarımda müzik dinliyorum, film/dizi, video izliyorum.

Aklımda ASUS ROG Pelta alıp, ASUS'un cashback programı ile para iadesi almak var. Sizce hangi kulaklığı almalıyım? Benim profilime en çok uyan kulaklığı almak istiyorum. Forumda araştırdığım zaman karma kullanım için ROG Pelta, oyun için ise C3S önerilmiş. Bilemedim. Arada kaldığım için sizlerden fikir almak istedim. Şimdiden teşekkür eder, iyi sosyaller dilerim ahali!

EQ ayarı ile C3S çok iyi bir müzik ve film performansı sunuyor. Oyun olarak zaten önde. Ben de sizin gibi C3'ten geçiş yaptım benzer sebeplerle.
Teşekkür ederim hocam. EQ ayarları ile daha iyi bir performansa ulaştığını okumuştum lakin gerçekten iyi bir performansa ulaşıyor mu onu bilemedim. Yorumunuz için teşekkür ederim :)

N11 de 5.280 TL HyperX yapıştırın pişman etmez.

1778871291278.webp

@RapidLemming955 EQ ayarı ile ilgili forumda bir rehber var mı?

N11 de 5.280 TL HyperX yapıştırın pişman etmez.

Eki Görüntüle 249708

@RapidLemming955 EQ ayarı ile ilgili forumda bir rehber var mı?
Rehber mevcut. @michaelscofield yapmıştı. İsterseniz ben de iletirim.

Açıkça söylemem gerekirse, memnun değilim hocam. Çok düz bir müzik profili var. Bassları ve tizleri çok net duyamıyorum. Dediğim gibi çok düz bir müzik profili var.
C3S net bir şekilde daha iyi. Bazı şarkılardaki detayları buna geçince fark ettim. Oyun olarak zaten önde. Marka olarak da HyperX iyi zaten. Sorun olduğunda yardımcı oluyorlar. Ben her türlü memnunum.