KaiHiwatari 7

Başarılı
Merhaba, ilk sorum bu iki kulaklık arasından hangisini tercih etmeliyim?
Kullanım tercihi olarak sık sık FPS oyunları oynuyorum; CS2, Valorant, Battlefield tarzında ve sık sık film dizi izlemekteyim.

İkinci sorum ise ASUS ROG Oyuncu Ekipmanları Nakit İade Kampanyası. Bu kampanyadan henüz geri ödeme alabilen birisi oldu mu? Eğer bu geri ödeme olursa Pelta uyguna geliyor, yoksa diğer takdirde Cloud 3 S daha uygun.

@Trina

Kullanım tercihi olarak sık sık FPS oyunları oynuyorum; CS2, Valorant, Battlefield tarzında ve sık sık film dizi izlemekteyim.

İkinci sorum ise ASUS ROG Oyuncu Ekipmanları Nakit İade Kampanyası. bu kampanyadan henüz geri ödeme alabilen birisi oldu mu? Eğer bu geri ödeme olursa pelta uyguna geliyor, yoksa diğer takdirde Cloud 3 s daha uygun.

@Trina

Ben ASUS ROG scope 2 RX aldım paranın yatması bayağı sürüyor. Benimki 5 6 ay sürdü. Bir de Cloud 3 alınır gibi zaten kendisi her şey için çok yeterli bir kulaklık ve bir sorun yaşarsanda kanıtladığın sürece HyperX'ten yana bir sorun yaşama ihtimalin yok ama ASUS tarafı muamma.

Ben ASUS ROG scope 2 RX aldım paranın yatması bayağı sürüyor. Benimki 5 6 ay sürdü. Bir de Cloud 3 alınır gibi zaten kendisi her şey için çok yeterli bir kulaklık ve bir sorun yaşarsanda kanıtladığın sürece HyperX'ten yana bir sorun yaşama ihtimalin yok ama ASUS tarafı muamma.
Yuh 5-6 aya kim öle kim kala ya çok uzun sürüyormuş.

İkinci sorum ise ASUS ROG Oyuncu Ekipmanları Nakit İade Kampanyası. Bu kampanyadan henüz geri ödeme alabilen birisi oldu mu? Eğer bu geri ödeme olursa Pelta uyguna geliyor, yoksa diğer takdirde Cloud 3 S daha uygun.

@Trina
Mikrofon hariç kalan her şeyde 3s daha iyi. Bunun içine müziği oyunu vs aklına ne geliyorsa koyabilirsin.

Cloud lll S alın bence. HyperX kalitesi ve garantisinin üstüne tanımam hocam.

Espor oyuncularının tercihi genelde HyperX Cloud 3 serisi oluyor xantares falan hepsi kullanıyor.