termalmacun

Başarılı
Kulaklığı zaten aldım, sadece müzik dinlemek için değil genel olarak oyun oynamak için aldım ama her ne kadar video izlediysem "müzik dinlenmez, film izlenmez" diyorlar. Kullanan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim?

@termalmacun,
1774788657073.webp

Sırasıyla: 4-4-2.5-2.5-2-2-2.7-2.5-1.6-1.6 şeklinde. Oyun oynarken kullanma ama bunu. Bass arttığı için ses kasma kolaylığı azalıyor.

@termalmacun,
Eki Görüntüle 236817
Sırasıyla: 4-4-2.5-2.5-2-2-2.7-2.5-1.6-1.6 şeklinde. Oyun oynarken kullanma ama bunu. Bass arttığı için ses kasma kolaylığı azalıyor.

Tamamdır hocam, kulaklık yarın dağıtıma çıkar yüksek ihtimalle, geldiği zaman yapacağım, bu kendi uygulaması değil ama sanırım.

Tamamdır hocam, kulaklık yarın dağıtıma çıkar yüksek ihtimalle, geldiği zaman yapacağım, bu kendi uygulaması değil ama sanırım.

@michaelscofield hocam.

Son düzenleme:
Hayır, kendi uygulaması. NGEUNITY BETA kurun, normal sürümü kurmayın. İlk baş kulaklıkta dip ses olabilir, BETA sürümü kurunca geçiyor.

Bu ayarları NGEUNITY BETA üzerinden yapabilirsiniz.

Hayır, kendi uygulaması. Ngeunıty beta kurun, normal sürümü kurmayın. İlk baş kulaklıkta dip ses olabilir, beta sürümü kurunca geçiyor.

Bu ayarları ngeunıty beta üzerinden yapabilirsiniz.

Tamamdır hocam, tekrardan teşekkür ederim.

@michaelscofield hocam kulaklık geldi, EQ ayarını da yaptım gerçekten basslar çok güzel geliyor şu an. Çok teşekkürler.

Son düzenleme: