Bütçe
4500-5000

burakdkr

Çalışkan
Kulaklık arayışındayım. Ekipmanlarımı kablosuz yaptım sayılır. Tek kulaklık kaldı, iki adet kulaklık arasında kaldım. Başka önerilerinize açığım. Genellikle CS22, COD MW, PUBG oynuyorum.

1. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBQXGZ85/ref=asc_df_B0CBQXGZ851749066540000?th=1

2. https://www.sinerji.gen.tr/corsair-void-elite-rgb-71-surround-kablosuz-beyaz-gaming-kulaklik-p-34575

Corsair fiyatı olarak daha cazip geliyor.
Corsair kulaklıkta en kötüsü diyebilirim. Cloud 3 wireless daha iyidir .

Ne gibi kronik sorunları oluyor? Birkaç yere baktığım birçok kişi müşteri hizmetinin güzel olduğunu ve sattıkları ürünün arkasında olduğunu söylüyor.

Dip ses ve kırılma sorunu var. Corsair 2-3 yıl önce Türkiye'ye RMA hizmeti vermeyi durdurdu. Yani Türkiye'de Boğaziçi bilgisayar destek sunuyor oda ne kadar oldugu tartısılır.

Dip ses ve kırılma sorunu var. Corsair 2-3 yıl önce Türkiye'ye RMA hizmeti vermeyi durdurdu. Yani Türkiye'de Boğaziçi bilgisayar destek sunuyor oda ne kadar oldugu tartısılır.
Teşekkürler hocam o zaman Cloud 3 wireless alıcam ya da başka bir önerin var mı? Cloud almak yerine şunu alabilirsin dediğin kulaklık

Teşekkürler hocam o zaman Cloud 3 Wireless alacağım ya da başka bir önerin var mı? Cloud almak yerine şunu alabilirsin dediğin kulaklık

Normalde Nova 5 öneririm. Cloud 3 kullandım fakat olumsuz deneyimler yaşadım cızırtı vb. HyperX HP'ye bağlı oldugu icin RMA actiginiz zaman bir sıkıntı olursa yeni ürün gonderiliyor. Yani bozuldu mu ortada kalma durumu yok. Banada yeni urun gonderildi ve eskisi de bende kaldi.

Cloud III alın, Corsair'in bu modeli kronik sorunlu. Kafa tarafının çatlaması, seste cızırtı gibi problemleri var.

Öneri ve cevaplarınız için teşekkürler Cloud III alıcam gibi duruyor.

Hocalarım bugün birkaç teknoloji mağazasına gittim ve birkaç kulaklığı fiziksel olarak inceledim, incelediğim kulaklıklar.
Razer Barracuda.
Logitech G G435 lıghtspeed.
SteelSeries Arctis Nova 5
Razer BlackShark V2 HyperSpeed saydığım kulaklıklar arasında en çok hoşuma giden Barracuda ve Arctis Nova 5. Logitech malzeme kalitesi bana düşük geldi en ufak masadan düşme durumlarında bozulur gibi duruyor belki de hafif olmasından da kaynaklı olabilir. BlackShark mikrofonu takıp çıkartılmadığı için o yönünden dolayı benden eksi puan aldı. Bu kulaklıklardan hangisi en mantıklı seçenek olur?

Son düzenleme: