Windows için driveriniz olur ve kronik menteşe çatlama sorunlu kulaklığa 7.500 TL vermiş olursunuz.Onu almayıp attığımı alsam ne gibi katkı sağlar hocam bana? Bilgilenmek için soruyorum, aklımda bulunsun.
Detaylar
Kim cevapladı?UnkownTecho
Uzman
Bu menteşe çatlama sorunu bazı kişilerde olmamış hocam. Şans işi mi veya kullanış tarzına göre mi değişiyor?Windows için driveriniz olur ve kronik menteşe çatlama sorunlu kulaklığa 7.500 TL vermiş olursunuz.
Son düzenleyen: Moderatör:
%99 ihtimalle oluyor hocam. BlackShark V2 Pro menteşe kırılması yazıp görsellere girebilirsiniz.Bu menteşe çatlama sorunu bazı kişilerde olmamış hocam. Şans işi mi veya kullanış tarzına göre mi değişiyor?
- Makaleler
- 50
Razer, adamina gore kulaklikta malzeme degistirmedigine gore sans ile alakasi yok, kullanim sekliyle alakasi var. O kadar para verdigim urunun kronik mentese problemi olmasini istemezdim. Iyi bir urun olsa el bebek gul bebek bakarsin ama iyi bir kulaklik da degil.
UnkownTecho
Uzman
O zaman değerli hocalarım Cloud 3 Wireless Beyaz renk kulaklığı TR'de satışa çıkana kadar Cloud 3 Wireless gri-siyah renkli kulaklığımdan devam edeyim en iyisi.
@BerkayZ87 @Toby Fox
@BerkayZ87 @Toby Fox
Cloud III S Wireless'ın beyazını bekleyin. S modeli çok daha iyi.O zaman değerli hocalarım Cloud 3 Wireless Beyaz renk kulaklığı TR'de satışa çıkana kadar Cloud 3 Wireless gri-siyah renkli kulaklığımdan devam edeyim en iyisi.
@BerkayZ87 @Toby Fox
UnkownTecho
Uzman
Öyle yapacağım büyük ihtimalle hocam. Bir sürü para verip bir de menteşe falan öyle şeyleri dert etmeyeyim kendime hiç bence de.Cloud III S Wireless'ın beyazını bekleyin. S modeli çok daha iyi.
Ne zaman çıkıyor satışa, bilgin var mı değerli hocam? @Toby Fox
Ürün var zaten, yakında çıkar satışa Türkiye'de.
UnkownTecho
Uzman
Merhaba bende kulaklık araştırması yapıyordum da 4 4.5k bütçem var normalde HyperX could 2 Core almayı düşünüyordum ama araştırınca iyi bir tercih olmadığına karar verdim çünkü çok fazla teknik konuda şikayet gördüm ve mikrofonu gerçekten çok kotü.
Razer BlackShark V2 HyperSpeed Wireless almak istiyorum menteşe kırılması sorunu istisnasız kesin bir şekilde oluyor mu testlere ve incelemelere bakınca kulaklık çok hoşuma gitti.
O bütçede önerdiğiniz farklı bir kulaklık var mıdır?
Razer BlackShark V2 HyperSpeed Wireless almak istiyorum menteşe kırılması sorunu istisnasız kesin bir şekilde oluyor mu testlere ve incelemelere bakınca kulaklık çok hoşuma gitti.
O bütçede önerdiğiniz farklı bir kulaklık var mıdır?