Hocam HyperX Cloud 2 Wireless kullanıyorum kumaş ped ve doungle istesem yollarlar mı? Ayrıca parayla aldım sanılıp gümrükte kalır mı?
@fortunee
Hocam yurt içinden geliyor haberiniz olsun.
Ellerinde varsa gönderiyorlar.
Hocam HyperX Cloud 2 Wireless kullanıyorum kumaş ped ve doungle istesem yollarlar mı? Ayrıca parayla aldım sanılıp gümrükte kalır mı?
@fortunee
@fortunee
Hocam bu sabah dongle için yazdım yaklaşık 5 dakika önceye kargoya verdiler. Gerçekten customer service olarak mükemmel bir firma.
Hangi model hocam bana satıcı ile görüş diyorlar ve ne kadar oldu alalı.
Hocam HyperX Cloud 2 Wireless 15 Haziran'da 1 yıl olacak.
Hocam sizden neler istediler ben bugün yazdım Cloud 3S Wireless için mağazayla konuşmamı istiyorlar sürekli ama MediaMarkt kabul etmez zaten.
Hocam sorunu anlattım sonra kulaklığın üstündeki kodu istediler bulamadım, kutusundaki barkoddan bir tane kod söyledim. Sorunu çözmek için bir şey denediniz mi dediler driverı silip yükledim dedim sonra form atıp doldurmamı istediler onayladılar hemen. Bir de ne zaman aldığımı sordular.
Hocam dongle elime ulaştı. Arızalı Dongle'ı kargoyla iade etmem gerketiğini yazmışlar küçük bir kağıtta, fakat emin olamadım iade etmeme gerek var mı?