Detaylar
Kim cevapladı?Heisenberg55
Becerikli
Hocam beni canlı desteğe bağlamıyor. Hangi adımları izlediniz ?
Hocam beni canlı desteğe bağlamıyor. Hangi adımları izlediniz?
Customer care i seçtim sorunumu yazdım, isim ve ülke istedi orayı doldurduktan sonra müşteri hizmetlerine bağlanmasını beklemeden sorunumu yazdım tekrardan, onlar bağlanınca geri dönüş yapıyor zaten.
Heisenberg55
Becerikli
Bana verdiği cevap: Cloud III'te kumaş kulak pedleri olmadığını ve ne yazık ki diğer modellerden kumaş kulak pedleri sağlayamadığımızı unutmayalım.Customer care i seçtim sorunumu yazdım, isim ve ülke istedi orayı doldurduktan sonra müşteri hizmetlerine bağlanmasını beklemeden sorunumu yazdım tekrardan, onlar bağlanınca geri dönüş yapıyor zaten.
termalmacun
Başarılı
Bana verdiği cevap: Cloud III'te kumaş kulak pedleri olmadığını ve ne yazık ki diğer modellerden kumaş kulak pedleri sağlayamadığımızı unutmayalım.
Bağlamış canlı desteğe, Cloud III için kumaş kulak pedi yok.
Heisenberg55
Becerikli
Biliyorum dostum. Zaten cloud 2 nin kumaş pedlerini gönderiyorlar. Bir üstteki arkadaşa olumlu cevap vermişler ama bana aynı problemi sunmama rağmen böyle bir gönderim yapamıyoruz dendiBağlamış canlı desteğe, Cloud III için kumaş kulak pedi yok.
termalmacun
Başarılı
Biliyorum dostum. Zaten cloud 2 nin kumaş pedlerini gönderiyorlar. Bir üstteki arkadaşa olumlu cevap vermişler ama bana aynı problemi sunmama rağmen böyle bir gönderim yapamıyoruz dendi
Her bağlandığınızda farklı temsilci geliyor, farklı bir temsilci ile görüşün.
Heisenberg55
Becerikli
Çok ilginç cidden. İnada bindi dediğiniz gibi yapıcamHer bağlandığınızda farklı temsilci geliyor, farklı bir temsilci ile görüşün.
termalmacun
Başarılı
Çok ilginç cidden. İnada bindi dediğiniz gibi yapıcam
Şimdi ne cevap vereceklerini merak ettiğim için canlı desteğe üstteki arkadaşın yazdığı metni direkt olarak yazdım ve 3. taraf seçeneklere başvurmamı söyledi. Tekrar Cloud II için olan kumaş pedlerden gönderebilir misiniz dedim, uyumlu kumaş ped mevcut değildir dedi. Yarın tekrar yazarım büyük ihtimalle.
Çok ilginç cidden. İnada bindi dediğiniz gibi yapacağım.
Evet şans lazım biraz doğru temsilciyi bulmak için.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet