Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Bende ilk versiyonu var, alttaki ayar low olsun. O muhabbet şu en fazla 1mm mesafeye kadar algılıyor. Onu algılama mesafesi artar ki kalsın 1de. Polling Rate için 8KHz olmasının bir zararı olmaz sadece işlemciyi biraz daha yorar. Fareyi beslerken sorun çekmeyecek bir işlemciniz varsa şu an ayarlarınız iyi bence. FPS oyunları için ne kadar yüksek Polling Rate o kadar iyi.
Bende ilk versiyonu var, alttaki ayar Low olsun. O muhabbet şu en fazla 1mm mesafeye kadar algılıyor. Onu algılama mesafesi artar ki kalsın 1'de. Polling rate için 8KHz olmasının bir zararı olmaz sadece işlemciyi biraz daha yorar. Fareyi beslerken sorun çekmeyecek bir işlemciniz varsa şu an ayarlarınız iyi bence. FPS oyunları için ne kadar yüksek polling rate o kadar iyi.
Hocam bazı oyunlar 8K desteklemıyormus gibi yorumlar gördüm ve bazı arkadaşlar 1000 de kalmasının daha stabil olacağını soyledi kafam karıstı açıkçası ve işlemcide R5500 çok da iyi degil yani ne yapsam bilemedim.
Son düzenleme:
1 KHz'de kalsin. 8/4/2 KHz en oz tanimiyla balon. Kagit ustunde en yuksek polling rate en iyisi ama pratikte o oyle olmuyor ve sisteme gereksiz yuk biniyor. Cogu oyun 8 KHz'i de dogru duzgun desteklemiyor zaten.
Siradan oyuncular icin 1 KHz fazlasiyla yeterli, aradaki farki hissetmek icin robot olmak gerek.
Siradan oyuncular icin 1 KHz fazlasiyla yeterli, aradaki farki hissetmek icin robot olmak gerek.
- Makaleler
- 1
Hocam Polling Rate bildiğim kadarıyla farenin bilgisayar ile iletişim hızı. Mesela 1000'de bu 1ms ise 2000'de 0.5ms gibi bir şey. Sayılar rastgele tamamen. Bu farkı anlamak için gerçekten robot olmak lazım ve sistemin de sağlam olması lazım. 1K'da kalsın çok isterseniz 2K olsun. Çok fark etmez yani. Ben kağıt üstü değerleri söyledim destekleme - desteklememe durumunu pek bilmiyorum şahsenHocam bazı oyunlar 8K desteklemıyormus gibi yorumlar gördüm ve bazı arkadaşlar 1000 de kalmasının daha stabil olacağını soyledi kafam karıstı açıkçası ve işlemcide R5500 çok da iyi degil yani ne yapsam bilemedim.