Detaylar
Kim cevapladı?Sitedeki canlı destek çok yardımcı oluyor. Direkt yeni ürün yolluyorlar. Eskisi bile istenmiyor. Servisle uğraşmayın hiç.
mist or beast
Uzman
Bildiğim kadarıyla Türkiye'de servisleri yok, direk EMEA bölgesini birleştirmişler oranın temsilcisiyle ingilizce görüşüp hallediyorsun. Bir sorun olunca direk eskisini teslim bile almadan yenisini gönderiyorlar diye duydum. Cloud III kullanıcısıyım kulaklık bence gayet iyi, güle güle kullan. Ses kasmayı düzgün test edebileceğim bir tek Rainbow oynuyorum, dts:x'le falan hiç uğraşmadım stereoyla bile çok rahat ses kasılıyor.
zqrba
Becerikli
Sitedeki canlı destek çok yardımcı oluyor. Direkt yeni ürün yolluyorlar. Eskisi bile istenmiyor. Servisle uğraşmayın hiç.
Bildiğim kadarıyla Türkiye'de servisleri yok, direk emea bölgesini birleştirmişler oranın temsilcisiyle İngilizce görüşüp hallediyorsun. Bir sorun olunca direk eskisini teslim bile almadan yenisini gönderiyorlar diye duydum. Cloud III kullanıcısıyım kulaklık bence gayet iyi, güle güle kullan. Ses kasmayı düzgün test edebileceğim bir tek Rainbow oynuyorum, DTS: X'le falan hiç uğraşmadım stereoyla bile çok rahat ses kasılıyor.
Değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-