UğurDerinDondurucu
Becerikli
Hyprland kurdum, kısa yolları test ediyordum, terminali açtım ve bununla karşılaştım. Kitty'i silip yüklesem de düzelmedi, yardım edebilir misiniz?
Bash Shell ile denedin mi?Hyprland kurdum, kısa yolları test ediyordum, terminali açtım ve bununla karşılaştım. Kitty'i silip yüklesem de düzelmedi, yardım edebilir misiniz?
Eki Görüntüle 83193
O zaman gidiyor ancak ben direkt kitty terminalinde gitmesini istiyorum
İlkten olmuyordu sonra kısayollara baktıktan sonra açtığımda olduJaKoolit'in scripti ile kurdunuz sanırım.
![]()
what is /dev/pts/1
hi, i ran tty and get this /dev/pts/1? what does /dev/pts/1 indicates about my terminal and the device files? thankswww.unix.com
Bir sorun yok yani.
Kullandığınız dotfiles'ta zsh bu şekilde konfigure edildiği için görüyorsunuz bunu. Bir sorun teşkil etmiyor yani. Ama illa ki bunun gözükmesini istemiyorsanız, ~/.zshrc dosyanızı paylaşabilirsiniz. Ne yapacağınızı söyleriz ona göre.O zaman gidiyor ancak ben direkt kitty terminalinde gitmesini istiyorum
İlkten olmuyordu sonra kısayollara baktıktan sonra açtığımda oldu
Kullandığınız dotfiles'ta zsh bu şekilde konfigure edildiği için görüyorsunuz bunu. Bir sorun teşkil etmiyor yani. Ama illa ki bunun gözükmesini istemiyorsanız, ~/.zshrc dosyanızı paylaşabilirsiniz. Ne yapacağınızı söyleriz ona göre.
Temayıd değistirip düzelttim elinize sağlık@UğurDerinDondurucu darkblood teması yerine başka bir tema kullanarak çözebilirsiniz bunu.
![]()
Themes
🙃 A delightful community-driven (with 2,400+ contributors) framework for managing your zsh configuration. Includes 300+ optional plugins (rails, git, macOS, hub, docker, homebrew, node, php, pyth...github.com
Tema adlarını görebilirsiniz buradan.