Hytale'ın orijinal kanalından bir oynanış videosu. Nasıl buldunuz? Ben şimdi izleyeceğim. Ancak ön bakış olarak hoşuma gitti (:
Sadece arayüz pek hoşuma gitmedi, o da zamanla gelişecektir. Zaten bu bir erken erişim sürümü.

Hytale hiç beklediği popülerliği yakalayamayacak. Şu sloganı atmasaydı belki yakalardı "biz Minecraft'ta rakip olmaya geliyoruz"
Bu bir kola markasının 'bütün su'lara rakip geliyoruz" demesi gibi bir şey.

Hytale hiç beklediği popülerliği yakalayamayacak. Şu sloganı atmasaydı belki yakalardı "biz Minecraft'ta rakip olmaya geliyoruz"
Bu bir kola markasının 'bütün su'lara rakip geliyoruz" demesi gibi bir şey.
Haklısınız hocam, zaman gösterecek bakalım. Ama ben sevdim. Yıllardır MC oynamaktan sıkıldım bence güzel bir alternatif olur (:

Şöyle söyleyeyim; Eğer bu konuyu "Minecraft mod paketim nasıl gözüküyor?" olarak açsaydın anlamazdım bile.

O kadar gereksiz bir oyun. Maalesef tutmayacak. Üstelik ayıp, insan o kadar oynanış videosu gösteriyor bari o 01.24'de iskeletin ölme animasyonunu ayarlayıp öyle yayınlayın be.

Yanlış anlaşılmasın, oyun kötü gözükmüyor ama Minecraft'ı mod paketiyle böyle yapabilmek, hatta daha iyisini bile yapabilecek haldeyken neden bu oyunu oynarım onu düşünüyorum.

Hani tamam MC'ye bir alternatif çıkıyor da, neden? Nesi kötü ki MC'nin alternatifi olarak çıkıyor veya MC'den fazla ne sağlayacak o meçhul. Herhangi bir PC üzerinden oynayan MC oyuncusu şu oyunu mod paketiyle gayet yapar.

Yanlış anlaşılmasın, oyun kötü gözükmüyor ama Minecraft'ı mod paketiyle böyle yapabilmek, hatta daha iyisini bile yapabilecek haldeyken neden bu oyunu oynarım onu düşünüyorum.

Hani tamam MC'ye bir alternatif çıkıyor da, neden? Nesi kötü ki MC'nin alternatifi olarak çıkıyor veya MC'den fazla ne sağlayacak o meçhul. Herhangi bir PC üzerinden oynayan MC oyuncusu şu oyunu mod paketiyle gayet yapar.

Ben Minecraft'ta end güncellemesinin halihazırda bulunduğunu düşünüyorum. Yani hazır sadece Hytale'ın çıkışını bekliyorlar, çıkar çıkmaz end güncellemesini veya başka çok büyük bir güncellemeyi bir koyacaklar onun altında ezecekler Hytale'ı.

Ben Minecraft'ta end güncellemesinin halihazırda bulunduğunu düşünüyorum. Yani hazır sadece Hytale'ın çıkışını bekliyorlar, çıkar çıkmaz end güncellemesini veya başka çok büyük bir güncellemeyi bir koyacaklar onun altında ezecekler Hytale'ı.

İnan güncellemeye bile gerek yok ya. Hani şu oyun çıksın, maksimum 1 - 2 hafta konuşulur sonra insanlar kürkçü dükkanına geri döner. Minecraft'ın güncellemesine rakip olmaya değecek bir oyun bile değil maalesef.

Minecraft bir dünya markası olmuş, rakipsiz. Ha bir şeyler değişir, hytale hafif çalkalar ise Minecraft'ı; o zaman yapıştırırlar 1 - 2 sağlam güncelleme insanlar yine geri döner. Hiç sanmıyorum tabii.

İnan güncellemeye bile gerek yok ya. Hani şu oyun çıksın, maksimum 1 - 2 hafta konuşulur sonra insanlar kürkçü dükkanına geri döner. Minecraft'ın güncellemesine rakip olmaya değecek bir oyun bile değil maalesef.

Minecraft bir dünya markası olmuş, rakipsiz. Ha bir şeyler değişir, hytale hafif çalkalar ise Minecraft'ı; o zaman yapıştırırlar 1 - 2 sağlam güncelleme insanlar yine geri döner. Hiç sanmıyorum tabii.

Minecraft Hytale'ı pek ciddiye almıyor zaten şu an ama hytale belki beklentiyi düşük tutup çok yüksek bir şey çıkartır, onu bilemem. Ki öyle bir şey yapsa dahi Minecraft dediğiniz gibi 1 2 sağlam güncellemeyle çözer işi.

O kadar gereksiz bir oyun. Maalesef tutmayacak. Üstelik ayıp, insan o kadar oynanış videosu gösteriyor bari o 01.24'te iskeletin ölme animasyonunu ayarlayıp öyle yayınlayın be.

Oyun diğer geliştiricilerden yarım yamalak tamamlanmamış şekilde alındı. Bu halde olması normal, adamlar basit bir oynanış yayınlıyor ki oyuncular oyunun şu anda nasıl bir durumda olduğunu görsün. Tamamen yapılmış bir oyunun oynanışını beklemeniz hata.