Topcu

Uzman
Merhaba. i20 aracımı bakıma götüreceğim ve filtreleri kendim alayım istiyorum. Hangi site ve markadan alabilirim, tavsiyeniz var mı? Sahte ürünler alayım istemiyorum. Filtreleri özel serviste taktıracağım ve yağ da yine aynı serviste değişecek.

Filtre Marketim'den alabilirsiniz.

Filtreyi aldıktan sonra takmasinda pek bir şey kalmıyor. Yağ uğraştırır ama filtreler basit.
Aracinizin motor kodunu (örn:G4LC, G4FA, D4FA) yazıp internette Mann veya Mobis filtre olarak aratırsanız bulursunuz. Vavien.'ın önerdiği site güvenilir duruyor.
O sitede mazot filtresi hariç diğerleri vardı. https://www.uzmanparca.com/urun/hyundai-i20-1-4-crdi-dizel-mann-filtre-bakım-seti-20152019-hava-yağ-yakıt-karbonlu-polen_51 bu siteyi de önerdiler. Hepsi paket hâlinde.

i20 icin OEM Mobis'tir muhtemelen.
Dediğiniz doğrudur. Önceki mesajımda araç bazında OEM olduğunu demek istememiştim aslında. Bazı otomobil üreticilerinin orijinal kutulu filtre ürünlerinin içerisinden de Mann markası tarafından üretilen filtreler çıkabiliyor.

Alternatif bir yer arıyorsan şuraya da bakabilirsin, filtre seçenekleri mevcut:
bi de hocam yani oem koduyla aratırsanız sizin için daha iyi olur

Alternatif bir yer arıyorsan şuraya da bakabilirsin, filtre seçenekleri mevcut:
bi de hocam yani oem koduyla aratırsanız sizin için daha iyi olur
Almıştım filtreleri taktırdım hocam teşekkür ederim. Bir sonraki sefere buraya da bakarım. Bir yılda üç defa yağ bakımına gittim. Çok kullanıyordum arabayı ama mazota gelen zamlardan sonra azalttım mecburen :(