Üstad, peki Fabia 2024 model hakkında ne düşünüyorsunuz? 1.0 TSI motor ya da DSG şanzıman üzer mi? Masrafı çok olur mu aracın sürtmede vs. bir şeyde? Fabia ve Puma arasında gidip geliyorum, açıkçası.
Çift kavramalı türü ne olursa olsun araba aldığınızda zora düşmemek için kenara 50-100 bin lira civarında para muhakkak ayırın. Islak veya kuru olması fark etmiyor. Islak kavrama bir tık daha dayanıklı olsa da aman aman bir fark yaratmıyor. Şu kadar kilometrede kavrama biter veya şu kadar kilometrede değiştirirsin diyemeyiz. 130 binde de kavrama gidebilir, araba 50 bin kilometre civarında da kavrama isteyebilir. Yol, trafik ve kullanım koşulları birçok şeyi değiştirir. Ben ve dostlarım dahil hiçbir usta size yüzde yüz garanti veremez.
Fabia tercih edilebilir ama kuru kavrama olduğu için iyice baktırın. 1.0 TSI düz motor iyidir. Bana göre Puma, Fabia'dan daha iyi bir araç. Hem daha güçlü hem şanzımanı ıslak kavrama olduğu için bir tık daha dayanıklı hem de sürüş dinamikleri ve yerden yüksek yapısı güzel. Benim tercihim yine Puma olur. Şunu da unutmayın, VAG grubunda yalıtım konusunda Seat ve Skoda, aynı grubun parçası olmalarına rağmen Volkswagen'in gerisindedir.
Arabalarla ilgili sık konu açıyorsunuz, bence çemberi bir tık daraltın. Çok fazla alternatif düşündükçe almanız zorlaşır. Kafanızda maksimum üç model olsun.