Merhaba, çeviride şuraya takıldım. Bilenler yardım edebilir mi? Kalın cümlelerin anlamını merak ediyorum. Akış fikir verir diye biraz önceki cümleleri de ekledim. Teşekkür ederim. İkisi de ayrı paragraf.

He stops where they let him and travels Fast when they don't. That doesn't sound like you. No? Once you learn to toss your conscience out of the window nothing matters. You don't believe that. Why shouldn't I? Let's not argue. Let's GO downstairs and have a drink to our reunion. Sure. By the way, you haven't even told me you're glad to see me! I'm glad to see you. You play women like you play cards! I'll toss in. Look it! Won't be long now. Stone said 11:00. It's nearly that now. All right, Mueller!

It's later than I thought, and I've got things to do. Elsewhere. Sorry I kept you fellows up all night. I'm sorry about all this, Jeff. We were too hotheaded. The two of us can still get together. Which One of your men killed Jake Hooper? What are you looking at me for? I thought he was the One. Wait a minute. That'll satisfy the Hooper killing. You can easily prove that you killed Dan Kurth in a fair fight. That'll satisfy folks all around. We'd both be clean. Jules, you wouldn't! How about it, Jeff?

Yanılmıyorsam bu şekilde. Yanıldığım bir nokta var ise diğer arkadaşlar düzeltme yapabilirler.

I will toss in, görüş belirtmek, bir görüşe katılmak ya da konuya dahil olmak anlamlarında kullanılabilir. Cümle içinde anlamları da değişebilir tabii. Mesela ''They were discussing where to go for dinner and i decided to toss in my suggestion for a new Italian Restaurant'' yani, "Onlar akşam yemeği için nereye gitmeleri gerektiğini tartışıyorlardı ve ben de yeni bir İtalyan restoranı önerisini ortaya attım." Paylaştığınız ilk paragrafta katılmak anlamında kullanıldığını düşünüyorum.

İkinci paragrafta ise ''That'll satisfy the Hooper killing'' yani ''Bu, Hooper'in ölümünü tatmin edecektir, tatmin olabilirsiniz, değecektir'' anlamında kullanılmış.

"Anlaşalım. Siz jake Hooper'ı öldürmekten sorumlu olmadığınızı kabul ederseniz ben dedan Kurth'un ölümünden sorumlu olduğumu kabul ederim. Bu sayede her ikimiz için de adil olur." diyor.
I'll toss in" deyimi, "ben de ekliyorum" veya "ben de katkıda bulunuyorum" anlamına gelen bir deyimdir. Konuşmacı, çatışmayı çözmek için bir uzlaşma öneriyor.
Konuşmacı ne eklediğini açıkça söylemiyor, ancak bağlamdan yola çıkarak, Jeff'in adamlarının jake Hooper'ı öldürmesine karşılıkdan Kurth'un ölümünden sorumlu olduğunu kabul etmeyi önerdiği anlaşılıyor.

"Anlaşalım. Siz jake Hooper'ı öldürmekten sorumlu olmadığınızı kabul ederseniz ben dedan Kurth'un ölümünden sorumlu olduğumu kabul ederim. Bu sayede her ikimiz için de adil olur." diyor.
I'll toss in" deyimi, "ben de ekliyorum" veya "ben de katkıda bulunuyorum" anlamına gelen bir deyimdir. Konuşmacı, çatışmayı çözmek için bir uzlaşma öneriyor.
Konuşmacı ne eklediğini açıkça söylemiyor, ancak bağlamdan yola çıkarak, Jeff'in adamlarının jake Hooper'ı öldürmesine karşılıkdan Kurth'un ölümünden sorumlu olduğunu kabul etmeyi önerdiği anlaşılıyor.

Yani "That'll satisfy the Hooper killing." cümlesinin anlamı ne oluyor?