Neye göre ikinci el düşünmüyorsun mesela? Düzgün bir yerden/satıcıdan almamak sana ne kazandırıyor?

DDR4 sistemde herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? İşlemciyi hemen değiştirme gibi bir şansım yok çünkü birkaç ay beklemek zorundayım. Hem i3 işlemci bu ekran kartına çok düşük kalmaz mı birkaç ay için de olsa.
İleride işlemciyi değiştirecekseniz alın derim, yine i3-12100F fazla darboğaz yaşayacağınızı sanmıyorum. Sıkıntı yaşamazsınız hocam, PSU neydi hocam?

Neye göre ikinci el düşünmüyorsun mesela? Düzgün bir yerden/satıcıdan almamak sana ne kazandırıyor?

Normalde ilk tercihim ikinci el RX 6600dü. Hiçbir şey değişmeyip sadece ekran kartını alacaktım. Oturdugum yere yakın düzgün bir satıcı bulamadım, yarısı miningliydi zaten. Onun yerine 0 alıp daha uzun süre kullanmayı tercih ediyorum sadece. Hem hiç 2. el bir bileşen almadım, biraz da güven konusu.

İleride işlemciyi değiştirecekseniz alın derim, yine i3-12100F fazla darboğaz yaşayacağınızı sanmıyorum. Sıkıntı yaşamazsınız hocam, PSU neydi hocam?

700W kullanıyorum fakat markası aşırı kötü Rampage.

Son düzenleme:
Normalde ilk tercihim ikinci el RX 6600dü. Hiçbir şey değişmeyip sadece ekran kartını alacaktım. Oturdugum yere yakın düzgün bir satıcı bulamadım, yarısı miningliydi zaten. Onun yerine 0 alıp daha uzun süre kullanmayı tercih ediyorum sadece. Hem hiç 2. el bir bileşen almadım, biraz da güven konusu.

750W kullanıyorum fakat markası aşırı kötü Rampage.

Bu yüzden sistem bileşenlerinizi sordum hocam. Modelini biliyor musunuz?

Mining ekran kartı bozulan bir şey değil. İkinci el ekran kartı ve sıfır arasında ömür farkı yok. 2.5 senede bozulabilen ekran kartları var.

O PSU ile bir şey alma zaten. Elindeki kartı da bozma ihtimalin var.

750W kullanıyorum fakat markası aşırı kötü Rampage.
Aslında yeter, 12W kanalında 500W üstü verebiliyor ise fazlasıyla yeter. Zaten RX 9060 XT fazla güç çeken kart değil, 160W TDP değeri var.