Kaydı var, üstten bakabilirsiniz.
Kaydı görmemişim, pardon.

Attığınız kayıtta ekran kartı kullanımı ve MHz'si düşüyor. Sorun da bundan kaynaklı fakat bu düşüşün sebebi oyunda çok fazla yetenek kullanılmış bir yere girmeniz de olabilir. Aynı sorunu ben de yaşıyordum çünkü bazen. Başka nerelerde oluyor? Elinizde başka kayıt var mıdır acaba?

Klip yazilimi veya Radeon Ayarlari uzerinden otomatik klip ozelligini kullaniyorsaniz, kapatin. Buna ek olarak ayarlariniz aşırı dusuk duruyor, bu da cok dusuk GPU kullanimina sebep oluyor olabilir. Detay ve doku kalitesi disinda ayarlari biraz arttirmanizi oneririm, buna ek olarak da acik degilse coklu izleklendirme ile ilgili bir ayar vardi Valorant icinde, onu acmaniz faydali olacaktir.

Hala sorun yasiyorsaniz da elden cok bir şey gelmiyor açıkçası. Riot'un esek gelistiricileri uyuyor yillardir.

Kartı klip almak için aldım zaten bir şekilde almam gerekiyor başka uygulama öneriniz varsa oradan alayım
Çok izlekli görselleştirme ayarı açık zaten ayarları yükseltip deneyeyim bir de.

Kartı klip almak için aldım zaten bir şekilde almam gerekiyor başka uygulama öneriniz varsa oradan alayım.
En az overhead'i ve en iyi performansi Radeon Yazilimi saglayacaktir yuksek ihtimal o yuzden boyle devam edin, ne diyelim.

Alternatif olarak GPU hizlandirmali codec kullanarak OBS'den kayit alip sonradan kesebilirsiniz, kalite olarak da en guzeli oyle olur.

Kaydı görmemişim, pardon.

Attığınız kayıtta ekran kartı kullanımı ve MHz'si düşüyor. Sorun da bundan kaynaklı fakat bu düşüşün sebebi oyunda çok fazla yetenek kullanılmış bir yere girmeniz de olabilir. Aynı sorunu ben de yaşıyordum çünkü bazen. Başka nerelerde oluyor? Elinizde başka kayıt var mıdır acaba?

Burada skill atılmamış fazla FPS düşüyor ama yine VALORANT_replay_2024.02.29-17.07_1.mp4
Afterburner'i kurmak yeni aklıma geldiği için maalesef yok burada.

Aslında tam da yetenekler atıldığında düşmüş FPS. Onun öncesinde ortalama giderken sis geldiği anda FPS düşmeye başlamış.

Oyunun grafik ayarlarını değiştirmeyi deneyebilirsiniz. İşlemcinizin Turbo'su kapalıysa onu açarsanız da düzelebilir.

Nasıl açacağım?

ThrottleStop indirip "Disable Turbo" tiki açıksa kapat.

Son düzenleme: