Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Sistem parçalarını yazman gerekli. Bir de bu yapacağımız testleri SS olarak paylaşırsak iyi olur. Gözüm ağrıdı. Ek olarak amacın nedir? Yeni bir sistem aldın parçalarını falan mı deniyorsun?
Son düzenleme:
Ne için?
Yeni bir sistem alacağım adamdan test istedim:Sistem parçalarını yazman gerekli. Bir de bu yapacağımız testleri SS olarak paylaşırsak iyi olur. Gözüm ağrıdı. Ek olarak amacın nedir? Yeni bir sistem aldın parçalarını falan mı deniyorsun?
ASUS Dual RX6600 8 GB ekran kartı
Intel Core i3 12100F islemci
16 GB DDR 4 RAM
4 dakika çalıştırdım %100'de çalıştı 60°oldu dedi.
Bu arada ben çok anlamıyorum da kusura bakmayın.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Yeni bir sistem alacağım adamdan test istedim.
ASUS Dual RX6600 8 GB ekran kartı.
Intel Core i3 12100 F islemxi.
16 GB DDR 4 RAM.
4 dakika çalıştırdım %100'de çalıştı 60°oldu dedi.
Bu arada ben çok anlamıyorum da kusura bakmayın.
12100F çok ısınan bir işlemci değil zaten. 60 dereceyi normal karşıladım. Yalnız stok fan değil de kule tipi falan var sanırım sistemde. Yoksa kendim stok fan ile 12100F kullanırken daha yüksek sıcaklıkları görüyordum. Arkadaştan ekran kartı için FurMark test isteyebiliriz. RAM'ler için Memtest86 yapılabilir. Ha, isterseniz bir de Prime95 testi isteyin. Ek olarak pek tecrübeniz yokmuş bu alanda. İsterseniz sistemin fiyatını ve şehrinizi falanda söyleyin. İkinci elde daha iyisi bulunabiliyorsa o doğrultuda yardımcı olunsun.
Ayrıca konuya sonradan gelecek arkadaşlar için almayı düşündüğünüz sistemin biraz daha geniş bir özetini geçelim. Bu doğrultuda önerileri varsa sunarlar.
12100F.
ASUS Dual RX6600.
16 GB RAM. Model bilinmiyor.
SN570 500GB.
Anakart: Bilinmiyor.
PSU: Bilinmiyor.
İsteyebileceğin testler.
- FurMark 15-20dk yeterli.
- Memtest.
- Afterburner iken açık oyun test resimleri ya da oyun benchmark testleri.
- OCCT testi.
Fiyatta arkadaşla 13900e anlaştık. Ispartadan alıcam. Şimdi sordum anakartla psuyu cevap gelince yazayım12100F çok ısınan bir işlemci değil zaten. 60 dereceyi normal karşıladım. Yalnız stok fan değil de kule tipi falan var sanırım sistemde. Yoksa kendim stok fan ile 12100F kullanırken daha yüksek sıcaklıkları görüyordum. Arkadaştan ekran kartı için FurMark test isteyebiliriz. RAM'ler için Memtest86 yapılabilir. Ha, isterseniz bir de Prime95 testi isteyin. Ek olarak pek tecrübeniz yokmuş bu alanda. İsterseniz sistemin fiyatını ve şehrinizi falanda söyleyin. İkinci elde daha iyisi bulunabiliyorsa o doğrultuda yardımcı olunsun.
Ayrıca konuya sonradan gelecek arkadaşlar için almayı düşündüğünüz sistemin biraz daha geniş bir özetini geçelim. Bu doğrultuda önerileri varsa sunarlar.
12100F.
ASUS Dual RX6600.
16 GB RAM. Model bilinmiyor.
SN570 500GB.
Anakart: Bilinmiyor.
PSU: Bilinmiyor.
Corsair Vengeance LPX 16 GB 3200 Mhz
H610 mk
psu 500w ama markasını bilmiyormuş
Diğerlerini bulamamış
Son düzenleme:
Ekran kartı sıcaklığı güzel serin yani. Fiyat olarak da uygunmuş. Sorun göremedim şimdilik, Power da tahminimce ucuz bir markadır, o yüzden bir şey diyemiyorum bu fiyatta olduğu için .
tamam teşekkür ederim alıyorum o zaman param güvende ileEkran kartı sıcaklığı güzel serin yani. Fiyat olarak da uygunmuş. Sorun göremedim şimdilik, Power da tahminimce ucuz bir markadır, o yüzden bir şey diyemiyorum bu fiyatta olduğu için .
PG fiyatı yükseltmiyorsa çok alabilirsin.
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-