DLSS her yeni çıkan oyunda var. 3-5 tane optimizasyonu bozuk oyun var diye "1080p de 8 GB VRAM yetersiz" demek doğru olmaz.

Hala optimizasyon bozuk diyorsun, yeni çıkan oyunlar bunlar, yetmiyor diyorum yetmiyor.
O zaman her 8 GB+ kullanan oyunu oynamasın alacak kişi, en düşük ayarlara çeksin droplu droplu oynasın, ne dersin?

Sanırım ya 5060 ya da 9060 XT alacağım. Hepinize teşekkürler.

9060XT 16 GB almaya çalış, 5060 almak gibi bir hata yapma.

1756566013334.webp

Teşekkürler kanıt için, 2026'da çıkan hiç bir oyunu oynamasın artık.

Drop yok ki ama. VRAM'in hepsini kullanması kötü bir şey değil ki?

VRAM'in hepsini kullanması kartın gerçek gücünü gösteremediği anlamına gelir, daha yükseğe çıkabilecekken VRAM yüzünden çıkamıyor, benim mi söylemem gerek?
Attığım sayfada aynı örnek var zaten, okuyup geri dönüş sağlamanı öneriyorum.

VRAM'in hepsini kullanması kartın gerçek gücünü gösteremediği anlamına gelir, daha yükseğe çıkabilecekken VRAM yüzünden çıkamıyor, benim mi söylemem gerek?
Attığım sayfada aynı örnek var zaten, okuyup geri dönüş sağlamanı öneriyorum.
Şehir efsanesi.
Bu kart en az 2027'nin sonuna kadar 1080p çözünürlüğünde her oyunu çok rahat oynatacaktır. Bazı oyunlar daha stabil çalışmak için karttaki tüm VRAM'i kullanır, bu kartın gücünü gösterememesi anlamına gelmez.

Şehir efsanesi.
Bu kart en az 2027'nin sonuna kadar 1080p çözünürlüğünde her oyunu çok rahat oynatacaktır. Bazı oyunlar daha stabil çalışmak için karttaki tüm VRAM'i kullanır, bu kartın gücünü gösterememesi anlamına gelmez.

Şehir efsanesi olsa 5060 Ti 8 GB ile 16 GB arasında bu kadar fark olmazdı, kaç tane kanıt attım hala yeter diyorsun.
Bir oyun bile kullansa dediğim doğru, 8 GB VRAM artık yetmiyor.