Ralph

Çalışkan
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba, iyi sosyaller. Bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. Yaklaşık 2-3 yıl önce İtopya'dan hazır sistem olarak (Fox Bonfire) satın almıştım. Çok aktif kullanmadığım için temiz ve sorunsuz durumdadır. Fiyat konusunda biraz araştırma yaptım ancak net bir sonuca ulaşamadım. Bu yüzden sizlerin de fikrini almak istedim. Sizce bu sistemin güncel ikinci el değeri ne kadar eder?

Sistem özellikleri:

• İşlemci: Intel Core i3-13100F
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 6650 XT
  • Anakart: ASUS H610M-K D4
  • RAM: 16 GB Kioxia DDR4 3200 MHz
  • Depolama: KIOXIA Exceria 500 GB M.2 SSD
  • Kasa: İtopya Fox Bonfire (Beyaz)
Monitörler:
  • AOC 24G1WG4 24" 144 Hz
  • 75 Hz ikinci monitör (modelini şu an hatırlamıyorum)
Ayrıca Redragon klavye, ASUS mouse ve Rampage kulaklık da mevcut. Ancak bunları fiyata çok dahil etmeyi düşünmüyorum.

Sizce sistemi kaça satabilirim? Monitörlerle birlikte satarsam ortalama ne kadar istemem mantıklı olur? Şimdiden yorum yapan ve yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, iyi sosyaller. Bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. Yaklaşık 2-3 yıl önce İtopya'dan hazır sistem olarak (Fox Bonfire) satın almıştım. Çok aktif kullanmadığım için temiz ve sorunsuz durumdadır. Fiyat konusunda biraz araştırma yaptım ancak net bir sonuca ulaşamadım. Bu yüzden sizlerin de fikrini almak istedim. Sizce bu sistemin güncel ikinci el değeri ne kadar eder?

Sistem özellikleri:

• İşlemci: Intel Core i3-13100F
  • Ekran Kartı: AMD Radeon RX 6650 XT
  • Anakart: ASUS H610M-K D4
  • RAM: 16 GB Kioxia DDR4 3200 MHz
  • Depolama: KIOXIA Exceria 500 GB M.2 SSD
  • Kasa: İtopya Fox Bonfire (Beyaz)
Monitörler:
  • AOC 24G1WG4 24" 144 Hz
  • 75 Hz ikinci monitör (modelini şu an hatırlamıyorum)
Ayrıca Redragon klavye, ASUS mouse ve Rampage kulaklık da mevcut. Ancak bunları fiyata çok dahil etmeyi düşünmüyorum.

Sizce sistemi kaça satabilirim? Monitörlerle birlikte satarsam ortalama ne kadar istemem mantıklı olur? Şimdiden yorum yapan ve yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
22-23k'ya koyulur.