Peki hocam işlemci alın yeterli. Başka bir şey bulamazsınız sıfır olarak. İyi günler.2. ele hiç bulaşmak istemiyorum. Özellikle miningler dolaşırken ki adam satmadan demiş, siz yanlış anlamışsınız bence.
Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
2. ele hiç bulaşmak istemiyorum. Özellikle miningler dolaşırken ki adam satmadan demiş, siz yanlış anlamışsınız bence.
Demek istediğimi anladınız kısaca. İkinci ele bulaşmadan yükseltme işlemci dışında öbürleri zor RAM fiyatları bu kadar uçmuşken.
Demek istediğimi anladınız kısaca. İkinci ele bulaşmadan yükseltme işlemci dışında öbürleri zor RAM fiyatları bu kadar uçmuşken.
Asıl sorum i5 14400F alınır mı?'ydı aslında.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Normalde 8200'e alınmaz derdim ancak ikinci ele bulaşmak istemiyorsunuz. Geçen seneki voltaj muhabbetini mikro kod güncellemesi ile hallettik dedi Intel. Önceden bozulmuş iade ürün gelmediği sürece sıkıntı yok. Gelince mikro kod ve bios güncelleyip kullanırsınız. Ancak kule tipi soğutucu şart o işlemciye. Aşağıdaki linkteki soğutucu gaming gecesinde 1200 bandına düşüyor. Eğer kasanızın ölçülerine uyuyorsa bakabilirsiniz.
Bu arada sizinle benzer yükseltmeyi yapan birini buldum.
'i5 14400F alınır mı?' konusundaki mesaj https://www.technopat.net/sosyal/konu/i5-14400f-alinir-mi.3641145/post-27384765
Normalde 8200'e alınmaz derdim ancak ikinci ele bulaşmak istemiyorsunuz. Geçen seneki voltaj muhabbetini mikro kod güncellemesi ile hallettik dedi Intel. Önceden bozulmuş iade ürün gelmediği sürece sıkıntı yok. Gelince mikro kod ve BIOS güncelleyip kullanırsınız. Ancak kule tipi soğutucu şart o işlemciye. Aşağıdaki linkteki soğutucu gaming gecesinde 1200 bandına düşüyor. Eğer kasanızın ölçülerine uyuyorsa bakabilirsiniz.
Bu arada sizinle benzer yükseltmeyi yapan birini buldum.
'i5 14400F alınır mı?' konusundaki mesaj https://www.technopat.net/sosyal/konu/i5-14400f-alinir-mi.3641145/post-27384765
Biri böyle demiş ama? Ben yeni çıkacak oyunlar ve bazı açık dünya oyunları için arıyorum. Gerçekten daha mı iyi? Hem daha ucuz aslında.
Hangi sitede düşüyor o fiyata? Düşer düşmez alayım madem. Ayrıca ölçülerini göremedim ama biri kasamın çift fanlı büyük fanlar için bile yeterli olduğunu söylemişti. Ne kadar doğrudur bilemiyorum kasam S200tg Thermaltake.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Hangi sitede düşüyor o fiyata? Düşer düşmez alayım madem. Ayrıca ölçülerini göremedim ama biri kasamın çift fanlı büyük fanlar için bile yeterli olduğunu söylemişti. Ne kadar doğrudur bilemiyorum kasam S200tg Thermaltake.
Gaming gecesi ince hesapta. Her cuma akşam 10'da. Her hafta düşecek diye bir kural yok ancak düşüyor zam yemez ise. Boyutlar için yeni konu açın derim. Hatta kule tipini de sorun belki daha iyi bir model öneriside gelebilir.
Eki Görüntüle 224837
Biri böyle demiş ama? Ben yeni çıkacak oyunlar ve bazı açık dünya oyunları için arıyorum. Gerçekten daha mı iyi? Hem daha ucuz aslında.
7500F daha iyi. Ancak anakart ve DDR5 RAM masrafı olacak. Bütçe dahilinde zor.
Son düzenleme:
Gaming gecesi ince hesapta. Her cuma akşam 10'da. Her hafta düşecek diye bir kural yok ancak düşüyor zam yemez ise. Boyutlar için yeni konu açın derim. Hatta kule tipini de sorun belki daha iyi bir model öneriside gelebilir.
7500F daha iyi. Ancak anakart ve DDR5 RAM masrafı olacak. Bütçe dahilinde zor.
Boş verelim o zaman. Online oyun değil ama açık dünya oyunu çok oynuyorum, i3 13100F'de bile kasmadan oynuyorsam bunda da kasmaz.
Hikayeli oyun oynuyorsanız işlemci yükseltmenize gerek yok. Elinizdeki ekran kartını satıp 11 bin olan bütçenize ekleyip RTX5060 alabilirsiniz sıfır olarak. DLSS MFG kullanırsınız.Boş verelim o zaman. Online oyun değil ama açık dünya oyunu çok oynuyorum, i3 13100F'de bile kasmadan oynuyorsam bunda da kasmaz.