Normalde 8200'e alınmaz derdim ancak ikinci ele bulaşmak istemiyorsunuz. Geçen seneki voltaj muhabbetini mikro kod güncellemesi ile hallettik dedi Intel. Önceden bozulmuş iade ürün gelmediği sürece sıkıntı yok. Gelince mikro kod ve bios güncelleyip kullanırsınız. Ancak kule tipi soğutucu şart o işlemciye. Aşağıdaki linkteki soğutucu gaming gecesinde 1200 bandına düşüyor. Eğer kasanızın ölçülerine uyuyorsa bakabilirsiniz.
Normalde 8200'e alınmaz derdim ancak ikinci ele bulaşmak istemiyorsunuz. Geçen seneki voltaj muhabbetini mikro kod güncellemesi ile hallettik dedi Intel. Önceden bozulmuş iade ürün gelmediği sürece sıkıntı yok. Gelince mikro kod ve BIOS güncelleyip kullanırsınız. Ancak kule tipi soğutucu şart o işlemciye. Aşağıdaki linkteki soğutucu gaming gecesinde 1200 bandına düşüyor. Eğer kasanızın ölçülerine uyuyorsa bakabilirsiniz.
Hangi sitede düşüyor o fiyata? Düşer düşmez alayım madem. Ayrıca ölçülerini göremedim ama biri kasamın çift fanlı büyük fanlar için bile yeterli olduğunu söylemişti. Ne kadar doğrudur bilemiyorum kasam S200tg Thermaltake.
Hangi sitede düşüyor o fiyata? Düşer düşmez alayım madem. Ayrıca ölçülerini göremedim ama biri kasamın çift fanlı büyük fanlar için bile yeterli olduğunu söylemişti. Ne kadar doğrudur bilemiyorum kasam S200tg Thermaltake.
Gaming gecesi ince hesapta. Her cuma akşam 10'da. Her hafta düşecek diye bir kural yok ancak düşüyor zam yemez ise. Boyutlar için yeni konu açın derim. Hatta kule tipini de sorun belki daha iyi bir model öneriside gelebilir.
Gaming gecesi ince hesapta. Her cuma akşam 10'da. Her hafta düşecek diye bir kural yok ancak düşüyor zam yemez ise. Boyutlar için yeni konu açın derim. Hatta kule tipini de sorun belki daha iyi bir model öneriside gelebilir.
7500F daha iyi. Ancak anakart ve DDR5 RAM masrafı olacak. Bütçe dahilinde zor.