TheDark

Becerikli
Yer
Türkiye

Sıfır kartlara yönelmek istiyorsan RTX 5060. İkinci elde uygun diyorsan bir RX 6800 bakabilirsin 10 11k ya. Ama i3 14100F ile darboğaz yapabilir. i5 12400F yükseltmek için Bütçende çıkabilir.

İkinci el güvenmiyorum mining veya kartın içinden geçmiş adam sıfır diye satıyor onerdiklerniz bütçemi aşıyor ben Max 10-13

Kimse mining veya içinden geçmiş kartı sıfır diye satmıyor hocam abartmaya gerek yok. Ayrıca mining yapılan kartı anlamak gayet kolay. Muadillerine göre ekstrem ucuzdur, alıcısı evinde test etmek istemez veya direkt dükkanda satış yapar. Ha almak istemiyorsanız yapacak bir şey yok ama kesinlikle 5000 ve 9000 serisinin altına inmenin bir manası yok. Alındığı gibi %30 değer kaybeden, eski teknoloji kartlara 11 veya 13.5k verilmesi bence mantıksız. İlla ben bu bütçede bir kart alacağım diyorsanız bence Intel Arc B580'e fırsat verin. Bari VRAM yönünden tatmin edici bir ekran kartınız olur.

İkinci el güvenmiyorum mining veya kartın içinden geçmiş adam sıfır diye satıyor onerdiklerniz bütçemi aşıyor ben Max 10-13
Bilginiz olmadığı konuda miningli kartı sıfır diye alırsınız tabi ki. Ne kadar iyi bir kart aldığın satana değil sana bağlı. 2-3 teste sokarsın iyise alırsın. Miningli kartı sıfır diye satan birini görmedim ben hiç.

İlla ben bu bütçede bir kart alacağım diyorsanız bence Intel Arc B580'e fırsat verin. Bari VRAM yönünden tatmin edici bir ekran kartınız olur.
6750XT daha iyi olur bence hocam. Kartı satmak için değil kullanmak için alıyor. Sırf biraz daha eski diye daha iyi bir karttan vazgeçmek mantıklı değil bence.

Bilginiz olmadığı konuda miningli kartı sıfır diye alırsınız tabi ki. Ne kadar iyi bir kart aldığın satana değil sana bağlı. 2-3 teste sokarsın iyise alırsın. Miningli kartı sıfır diye satan birini görmedim ben hiç.

6750XT daha iyi olur bence hocam. Kartı satmak için değil kullanmak için alıyor. Sırf biraz daha eski diye daha iyi bir karttan vazgeçmek mantıklı değil bence.

6750XT'de iyi bir seçenek olabilir. 4060 ve 7600 konusunda satma argümanını sunma sebebim 8 GB VRAM'e sahip üstüne eski teknolojik ürünler oldukları için yakın gelecekte daha hızlı değişim gerektirecekler. Şu an pek üstüne basılmıyor ama ekran kartlarında bir nesil atlamasına geçmiş vaziyetteyiz artık 12 GB VRAM ve 2K standart olmaya başladı.

6750XT'de iyi bir seçenek olabilir. 4060 ve 7600 konusunda satma argümanını sunma sebebim 8 GB VRAM'e sahip üstüne eski teknolojik ürünler oldukları için yakın gelecekte daha hızlı değişim gerektirecekler. Şu an pek üstüne basılmıyor ama ekran kartlarında bir nesil atlamasına geçmiş vaziyetteyiz artık 12 GB VRAM ve 2K standart olmaya başladı.
4060 ve 7600 için öyle haklısınız. Ama 6750XT'yi 2K için bile en az 2-3 yıl satma gereksinimi duyacağını sanmam.

Bilginiz olmadığı konuda miningli kartı sıfır diye alırsınız tabii ki. Ne kadar iyi bir kart aldığın satana değil sana bağlı. 2-3 teste sokarsın iyise alırsın. Miningli kartı sıfır diye satan birini görmedim ben hiç.

Ben bilgisayarcidan ekran kartı almıştım sıfır gibi kardeşim dedi eve geldim 1 gün sonra ekran gidiyor durmadan sürekli ısınıyor geri alinirken 1 bin eksik verdi.