144

Üstün
Makaleler
1
Merhaba. Eski sistemde GTX 750 Ti alacağız ve Valorant kurmaya başladık lakin başlıktaki gibi hata alıyoruz. Herhangi bir CMD vb. de çözemedi. Ne yapmamız lazım?

Sistem (Şu an DX11 engeline takılır):

• Intel Core i3-2120
  • 8 GB RAM
  • Sapphire ATi Radeon HD 4830 1 GB (DirectX 10.1)
  • 870 EVO + Toshiba 500 GB HDD
Yeni halinde sadece GPU olarak Zotac GTX 750 Ti eklenecektir.

Öyle zaten, bizim ufaklık hemen kurmak istedi.
Yani, haklı olarak. Elinizde başka bir kart varsa onunla deneyebilirsiniz.

Anakart belirtmemişsiniz ama H61 çipset kullandığınızı varsayıyorum. Bu durumda muhtemelen anakartın TPM 2.0 desteği yoktur. DirectX sorununu bir şekilde atlatsanız bile Vanguard'ı nasıl halledersiniz, bilmiyorum. Güncel durum hakkında bilgim yok ama Vanguard gereksinimlerinden birisi anakartta TPM 2.0 modulünün aktif olmasıydı.

Yani, haklı olarak. Elinizde başka bir kart varsa onunla deneyebilirsiniz.

Anakart belirtmemişsiniz ama H61 çipset kullandığınızı varsayıyorum. Bu durumda muhtemelen anakartın TPM 2.0 desteği yoktur. DirectX sorununu bir şekilde atlatsanız bile Vanguard'ı nasıl halledersiniz, bilmiyorum. Güncel durum hakkında bilgim yok ama Vanguard gereksinimlerinden birisi anakartta TPM 2.0 modulünün aktif olmasıydı.
H61FHL hocam Esonic'in. Windows 10 kurulu.

H61FHL hocam Esonic'in. Windows 10 kurulu.
Anakartı araştırdım ama TPM 2.0 desteklediği ile alakalı bir şey bulamadım. Win 10 UEFI olarak kurulduysa ve Secure Boot açıksa sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Yine de aklınızda bulunsun, her şeyi halletseniz de Vanguard'dan kaynaklı oyuna giremeyebilirsiniz.

Anakartı araştırdım ama TPM 2.0 desteklediği ile alakalı bir şey bulamadım. Win 10 UEFI olarak kurulduysa ve Secure Boot açıksa sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Yine de aklınızda bulunsun, her şeyi halletseniz de Vanguard'dan kaynaklı oyuna giremeyebilirsiniz.
UEFI kurulu. Secure Boot'a bakmamız lazım.