Merhaba arkadaşlar, PS2 emülatörü indirip Grand Theft Auto: Vice City Stories'i bitirmek istiyorum fakat sistemim PS2 emülatörünü kaldırır mı emin değilim ve performansı hakkında bir bilgim yok ve nasıl bir performans verir?
Merhaba arkadaşlar, PS2 emülatörü indirip Grand Theft Auto: Vice City Stories'i bitirmek istiyorum fakat sistemim PS2 emülatörünü kaldırır mı emin değilim ve performansı hakkında bir bilgim yok ve nasıl bir performans verir?
PSPPP emülatörü değil mi? Onda daha iyi çalışır diyorsunuz yani? Onda deneyeyim o halde. Telefonda bitirmeyi planlamıyorum hoparlör işlevi görüyor şu sıralar bilgisayar için.
PPSSPPP emülatörü değil mi? Onda daha iyi çalışır diyorsunuz yani? Onda deneyeyim o halde. Telefonda bitirmeyi planlamıyorum hoparlör işlevi görüyor şu sıralar bilgisayar için.
Aynen PPSSPP çok daha düşük bir donanım istiyor. PCSX2 1.7 ile iyi çok daha iyi performans verse de, biraz donanım istiyor. Ama yine çok fazla donanım istemiyor, son 7-8 yılda çıkan eli yüzü düzgün donanımlar yetiyor.
Aynen PPSSPP çok daha düşük donanım istiyor. PCSX2 1.7 ile iyi çok daha iyi performans verse de, biraz donanım istiyor. Ama yine çok fazla donanım istemiyor, son 7-8 yılda çıkan eli yüzü düzgün donanımlar yetiyor.