144

Üstün
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, PS2 emülatörü indirip Grand Theft Auto: Vice City Stories'i bitirmek istiyorum fakat sistemim PS2 emülatörünü kaldırır mı emin değilim ve performansı hakkında bir bilgim yok ve nasıl bir performans verir?

Sistem:
  • Intel Core i3-2120
  • Esonic H61FHL
  • WDC-WD5000AVDS-63U7B1 500 GB sabit disk
  • Kingston ValueRAM 2x4 8 GB DDR3 1333 MHz CL9
  • Windows 10 Enterprise 2019 LTSC
  • nVidia GeForce GT 220 1 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, PS2 emülatörü indirip Grand Theft Auto: Vice City Stories'i bitirmek istiyorum fakat sistemim PS2 emülatörünü kaldırır mı emin değilim ve performansı hakkında bir bilgim yok ve nasıl bir performans verir?

Sistem:
  • Intel Core i3-2120
  • Esonic H61FHL

İşlemci iş görür ama ekran kartı çok kötü. Ekran kartının emülasyona yetişebileceğini pek sanmıyorum, bu da oyunlarda yavaşlamaya sebep olabilir.

Bu oyunu PPSSPP'de bitirmeye çalışırsan daha iyi bir sonuç alırsın.

Son düzenleme:
İşlemci iş görür ama ekran kartı çok kötü. Ekran kartını hep %100 görmen olası.

O oyunu PPSSPP'de bitirmeye çalışırsan daha iyi bir sonuç alırsın.
PSPPP emülatörü değil mi? Onda daha iyi çalışır diyorsunuz yani? Onda deneyeyim o halde. Telefonda bitirmeyi planlamıyorum hoparlör işlevi görüyor şu sıralar bilgisayar için.

PPSSPPP emülatörü değil mi? Onda daha iyi çalışır diyorsunuz yani? Onda deneyeyim o halde. Telefonda bitirmeyi planlamıyorum hoparlör işlevi görüyor şu sıralar bilgisayar için.

Aynen PPSSPP çok daha düşük bir donanım istiyor. PCSX2 1.7 ile iyi çok daha iyi performans verse de, biraz donanım istiyor. Ama yine çok fazla donanım istemiyor, son 7-8 yılda çıkan eli yüzü düzgün donanımlar yetiyor.

Son düzenleme:
Aynen PPSSPP çok daha düşük donanım istiyor. PCSX2 1.7 ile iyi çok daha iyi performans verse de, biraz donanım istiyor. Ama yine çok fazla donanım istemiyor, son 7-8 yılda çıkan eli yüzü düzgün donanımlar yetiyor.
Teşekkürler hocam. PPSSPP ile oynayacağım o halde. :)

Sistem:
  • Intel Core i3-2120
  • Esonic H61FHL
O sisteme PS2 emulatörü gitmez. PSP emulatörü gider.