Merhaba arkadaşlar,

Bannerlord alacağım. Geçen aylarda Game Pass üzerinden yüklemiştim FPS 60'tan anlık 20'lere düşüyordu ancak CPU sıcaklığı çok yüksekti. Sıcaklık sorununu çözsem kaç FPS verir? Düşük-orta karışımı grafikler + 1080p de 50-60 FPS oynatsın yeterli.

Sistem:
NVIDIA GeForce MX350 GPU.
Intel Core i5 1135G7 2.4 GHz Turbo 4.2 GHz.
16 GB RAM.
256 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Bannerlord alacağım. Geçen aylarda Game Pass üzerinden yüklemiştim FPS 60'tan anlık 20'lere düşüyordu ancak CPU sıcaklığı çok yüksekti. Sıcaklık sorununu çözsem kaç FPS verir? Düşük-orta karışımı grafikler + 1080p de 50-60 FPS oynatsın yeterli.

Sistem:
NVIDIA GeForce MX350 GPU.
Intel Core i5 1135G7 2.4 GHz Turbo 4.2 GHz.
16 GB RAM.
256 GB SSD.
2 yıl boyunca Asus X515EP MX330 İ5 1135G7 cihazı kullandım ve bu bileşenler oyun için ideal olmadığı için ve iş için kullanılan bilgisayarlar olduğundan kasası ince ve çabuk ısınıyor 95 derecede oyun oynuyordum sonra bir süre sonra sattım cihazı daha fazla dayanamayıp 6.000 liraya, Watt Limiti koyarak işlemci sıcaklığını düşürebilir ve Thermal Throttle kaynaklı fps drop çözebilirsiniz onun dışında undervolt yapılabilir ama kilitli olabilir sistem, bakmak lazım.

2 yıl boyunca ASUS X515ep MX330 i5 1135G7 cihazı kullandım ve bu bileşenler oyun için ideal olmadığı için ve iş için kullanılan bilgisayarlar olduğundan kasası ince ve çabuk ısınıyor 95 derecede oyun oynuyordum sonra bir süre sonra sattım cihazı daha fazla dayanamayıp 6.000 liraya, watt limiti koyarak işlemci sıcaklığını düşürebilir ve thermal throttle kaynaklı FPS düşmesi çözebilirsiniz onun dışında undervolt yapılabilir ama kilitli olabilir sistem, bakmak lazım.

Hocam zaten PS5 sahibiyim, bilgisayarı daha çok böyle gamepad ile oynanamayan oyunlar için kullanıyorum. Tavsiyeniz için teşekkürler deneyeceğim.