Southern

Çalışkan
i511400F kullanıyorum, 2-2.5 yıl oldu. Dün temizlemek için işlemcimin üstündeki fanı çıkardım. Geri taktıktan ve tüm ayakların yerine oturduğundan emin olduktan sonra bilgisayarı açtım. Valorant'a girdikten sonra bakayım dedim dün maksimum 70 derece gösteren Core Temp bugün 100 derece gösteriyor. Sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Stok soğutucu tozlandı, temizledin doğru mu? İşlemci üzerindeki macun da fanla gelen 2 senelik macunsa ona da el atmalısın. TF-7 işini görür. O işlemci stok soğutucuyla rahat soğur lakin macun kritik.

Macunu yarın yenileyeceğim bugğn alamadım.

Stok soğutucu tozlandı, temizledin doğru mu? İşlemci üzerindeki macun da fanla gelen 2 senelik macunsa ona da el atmalısın. TF-7 işini görür. O işlemci stok soğutucuyla rahat soğur lakin macun kritik.

Macunu almadım yarın alacağım.

Sadece fanı mı söktün yoksa komple soğutma bloğunu mu? Soğutma bloğunu söktüysen macunu da yenilemen gerekebilir. Her halükarda macun değişimi gerekebilir.

Yani aklıma takılan Core Temp dün 70 gösterirken bugün 100 göstermesi garip acaba ondan öncedemi yanlış gösteriyordu.

Macunu yarın yenileyeceğim bugğn alamadım.

Macunu almadım yarın alacağım.

Yani aklıma takılan Core Temp dün 70 gösterirken bugün 100 göstermesi garip acaba ondan öncedemi yanlış gösteriyordu.

Hayir. Blogun üzerindeki macunu da sildin muhtemelen ya da cok az bir bütünlüğü olan macun çıkarınca iyice işlevini yitirdi. Netice olarak yarin macun sürdüğünde sorun çözülecek.

Hayir. Blogun üzerindeki macunu da sildin muhtemelen ya da cok az bir bütünlüğü olan macun çıkarınca iyice işlevini yitirdi. Netice olarak yarin macun sürdüğünde sorun çözülecek.

Tamam teşekkürler sorun sabah başladı hatta bilgisayar açılmadı falan sırf bundansa çözümü kolaymış.

Hele kurumuş macunsa çıkartıldığı anda işi bitiyor. Islak olsa tekrardan birleşip işlevini yerine getirebiliyor.