E E2936 Becerikli Katılım 27 Şubat 2026 Mesajlar 234 Çözümler 2 Beğeniler 70 18 Mart 2026 #11 29422 dedi: Ben de aynı işlemciyle geçenlerde Pardus yani Cinnamon denedim merak edip, sakın siz denemeyin berbatmış. Genişletmek için tıkla... Yerli milli işletim sistemi olan Pardus'un iyi olmasını beklemeniz garip hocam.
29422 dedi: Ben de aynı işlemciyle geçenlerde Pardus yani Cinnamon denedim merak edip, sakın siz denemeyin berbatmış. Genişletmek için tıkla... Yerli milli işletim sistemi olan Pardus'un iyi olmasını beklemeniz garip hocam.
Reisen Uzman Katılım 9 Nisan 2025 Mesajlar 60 Beğeniler 40 Yer İnternet 18 Mart 2026 #12 Mint kurun gitsin hocam, çoğu durumda en iyi iş yapan distrolardan biri. Daha az kaynak tüketsin diyorsanız da Cachy.
Mint kurun gitsin hocam, çoğu durumda en iyi iş yapan distrolardan biri. Daha az kaynak tüketsin diyorsanız da Cachy.
G gen2 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.230 3 Nisan 2026 #13 Reisen dedi: Mint kurun gitsin hocam, çoğu durumda en iyi iş yapan distrolardan biri. Daha az kaynak tüketsin diyorsanız da Cachy. Genişletmek için tıkla... Mint'de Wayland olmadigi icin artik tavsiye etmesek iyi olacak, zaman ilerliyor yeni teknolojiler geliyor.
Reisen dedi: Mint kurun gitsin hocam, çoğu durumda en iyi iş yapan distrolardan biri. Daha az kaynak tüketsin diyorsanız da Cachy. Genişletmek için tıkla... Mint'de Wayland olmadigi icin artik tavsiye etmesek iyi olacak, zaman ilerliyor yeni teknolojiler geliyor.