İki kart arasından tercih yapılacak olursa tabii ki RTX 4060. Sorduğunuz soru ve başlıkta aynı şekilde iki kart arasından tercihinizin ne olması yönünde idi. Watt konusunda ve daha güncel bir kart olan RTX 4060 tercih etmek doğru olanı. Bu kartlarla 2K ya da daha egzotik ayarlarda oyun oynayacağınızı sanmıyorum. VRAM 8 GB'da olsa 1080P için yeterli.

Ayrıca 8 GB olan bir kartın 16 GB olan bir karta göre VRAM kullanımı daha farklı olur.

Her iki kartta kötü. İyi diyemem ancak iki kart arasından yapılacak tercihin ne olması gerektiği konusunda fikrimi ifade ettim. Bana göre her iki kartta çöp. Tabii ki 9060 XT iki karta göre daha doğru bir tercih olur. Bunu isteyip istemediğinizi bilemiyorum.

Sorunuz iki kart arasından hangisinin olması yönündeydi. Bu soruyu bana sormadan önce sizin farklı bir öneride bulunulmasını isteyip istemediğinizi biliyor olmamız.
Haa, şimdi anladım. Tamamdır, eyvallah kardeşim.

Son bir soru soracağım kardeşim. Evet, farkındayım, çok fazla soru sordum; kusura bakma lütfen.

Bu önerdiğin ekran kartı, performans olarak hangi modele denk geliyor mesela?

Son düzenleme:
Son bir soru soracağım kardeşim. Evet, farkındayım, çok fazla soru sordum; kusura bakma lütfen.

Bu önerdiğin ekran kartı, performans olarak hangi modele denk geliyor mesela?

Soru sormiyacaksak neden bu forumdayız?😀

5060 Ti ike yakın diyebiliriz. Bazı oyunlarda 5060 Ti bazılarında 9060XT geçiyor. Ha RT performansı olarak tabii ki 5060 Ti ancak RT dışında yakınlar.

Önerdiğiniz ekran kartı ile RTX 4060 veya RTX 3060 arasındaki fark ne, bunu merak ediyorum.

Ben genelde bilindik markaları ASUS veya MSI gibi tercih ediyorum. Ancak önerdiğiniz markayı pek tanımıyorum. Son zamanlarda o kadar çok ekran kartı markası çıktı ki, açıkçası hepsini takip etmek artık zorlaşıyor maalesef.

Teşekkür ederim kardeşim, sağ ol.
Bu arada Sapphire ve ASRock da bilindik markalar hocam öyle yaban markalar değildir ikisi de. 16 senedir PC kullanıyorum belki de MSI'dan çok Sapphire Pulse kullandım. Şu anda da XFX kullanıyorum.

Soru sormiyacaksak neden bu forumdayız?😀

5060 Ti ike yakın diyebiliriz. Bazı oyunlarda 5060 Ti bazılarında 9060XT geçiyor. Ha RT performansı olarak tabii ki 5060 Ti ancak RT dışında yakınlar.

Olsun kardeşim, dediğin doğru. Yine de kimseyi sıkboğaz etmek istemiyorum, o yüzden sorarken biraz çekiniyorum. Ama almışken de iyi bir şey almak istiyorum sonuçta.